Τρόπος Ζωής

Δέσποινα Μοιραράκη: Την Τετάρτη 29 Ιουνίου η κηδεία του συζύγου της

Την Τετάρτη 29 Ιουνίου θα γίνει η κηδεία του Γιάννη Κοντούλη, συζύγου της Δέσποινας Μοιραράκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Παρασκευής, νικημένος από τον καρκίνο. 

Η κηδεία του θα γίνει στις 12 το μεσημερι, στον καθεδρικό και μητροπολιτικό ναό της Αθήνας. Θα αποδοθούν τιμές από το Πολεμικό Ναυτικό Ναυάρχου Ε.Α. Η ταφή θα γίνει στο νέο κοιμητήριο της Γλυφάδας.

Η Δέσποινα Μοιραράκη αναφέρθηκε στον αγώνα που έδινε ο σύζυγός της με τον καρκίνο και στη διαχείριση του προβλήματος τα τελευταία χρόνια. Αποκάλυψε, μιλώντας στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, ότι ο Γιάννης Κοντούλης είχε χάσει 25 κιλά και πως δεν ήθελε να ξέρουν το πρόβλημα της υγείας του.

«Τριάμισι χρόνια κράτησε αυτός ο Γολγοθάς. Ο Γιάννης διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο. Ένα έχω να σας πω: Η Δέσποινα Μοιραράκη είναι μία δυνατή γυναίκα και μακάρι ο κάθε άνδρας να βρει έναν τέτοιο σύντροφο. Ο Γιάννης Κοντούλης ήταν ένας καλός άνθρωπος κι ένας άριστος αξιωματικός. Τον γνώρισα εξ αποστάσεως, ήμουν ένα μεσημέρι στο γραφείο του υπουργού κι έρχονται τα αποτελέσματα αυτών που είχαν αποφοιτήσει από τη σχολή Άμυνας. Τότε έμαθα ότι βγήκε πρώτος ο άνδρας που θα παντρευόταν η Μοιραράκη», ανέφερε ο Δήμος Βερύκιος.

To άρθρο Δέσποινα Μοιραράκη: Την Τετάρτη 29 Ιουνίου η κηδεία του συζύγου της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock