Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΔΙΑΦΟΡΑ / Ανέκδοτα – Ο Γιωρίκας, ο Κωστίκας και το κυνήγι…

Ανέκδοτα – Ο Γιωρίκας, ο Κωστίκας και το κυνήγι…

Ο Γιωρίκας και ο Κωστίκας πήγαν για κυνήγι. Ο Γιωρίκας με ένα ρόπαλο, ο Κωστίκας με ένα σωρό σύγχρονα όπλα. Κάθε μέρα όμως ο Γιωρίκας με το ρόπαλο σκότωνε κάτι, ενώ ο Κωστίκας με τόσα όπλα τίποτε. Αγανακτισμένος ο Κωστίκας λέει στο Γιωρίκα:

– Καλά πώς είναι δυνατόν εγώ με τόσα όπλα να μην σκοτώνω τίποτε και εσύ με ένα ρόπαλο να φέρνεις συνέχεια κάτι;

Οπότε ο Γιωρίκας του λέει:

– Α, είναι απλό, πάω μπροστά σε μία τρύπα και φωνάζω ΑΑΑΑΑΑ και τότε το θηρίο φωνάζει ουουου, βγαίνει έξω, το χτυπάω στο κεφάλι και το σκοτώνω.

Πετάει λοιπόν ο Κωστίκας τα όπλα και παίρνει ένα ρόπαλο. Την άλλη μέρα πάει ο Γιωρίκας στο καφενείο που είχαν ραντεβού και μαθαίνει πως ο Κωστίκας είναι στο νοσοκομείο. Τον βρίσκει στο νοσοκομείο οπότε ο Κωστίκας του λέει:

– Να βράσω εσένα και τις μεθόδους σου. Πάω μπροστά σε μια τρύπα και φωνάζω αλλά δεν παίρνω απάντηση. Το ίδιο και στην δεύτερη. Στην τρίτη τρύπα ΑΑΑΑ εγώ, ουουου το θηρίο, ΑΑΑΑ εγώ, ουουου το θηρίο, ΑΑΑΑΑ εγώ και μετά βγήκε το τρένο και με πάτησε!

Funny1.gr

Δείτε επίσης

Κορωνοϊός: Ακούστε την έρευνα του, πριν κατεβάσουν το ΒΙΝΤΕΟ με φασιστικό τρόπο – Ο τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος τα λέει “έξω από τα δόντια” δίχως φόβο

28η Οκτωβρίου 2020! Όλα τα στοιχεία της έρευνάς μας σε 20 λεπτά Για όποιον νοιάζεται. …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
kontasas.gr
Ότι αφορά τον πολίτη