Ανακύκλωση τηγανέλαιου: Πώς θα γίνεις ο ήρωας της πολυκατοικίας σου

«Σας ζητάμε λίτρα!», για την ακρίβεια 10 λίτρα τηγανέλαιου. Αυτή είναι η ελάχιστη απαιτούμενη ποσότητα που πρέπει να συγκεντρώσει κάποιος ώστε η εταιρεία συλλογής τηγανέλαιου «Πράσινο Λάδι» να έρθει να το παραλάβει, με ραντεβού, από την πόρτα, προκειμένου να το «οδηγήσει» στην ανακύκλωση.

«Αναζητούσαμε τρόπους, πώς θα μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε, έστω προσωρινά για το διάστημα του lockdwon, ώστε να παραλαμβάνουμε εμείς από την πόρτα του πολίτη τα τηγανέλαια. Δεν μπορούσαμε να το κάνουμε για ένα μπουκάλι του 1,5 λίτρου. Εάν όμως ο πολίτης έχει τη διάθεση να μαζέψει περισσότερα λάδια, από την οικογένεια του, το στενό περιβάλλον του με το οποίο έρχεται σε επαφή, αν θέλει να είναι ο ήρωας της πολυκατοικίας του ή της γειτονιάς του και μαζέψει 10 λίτρα, εμείς πηγαίνουμε και το παίρνουμε από την πόρτα του» λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Γιώργος Κυριακόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας «Πράσινο Λάδι».

Η δράση, προς το παρόν αφορά, μόνο την Αθήνα, αλλά η εταιρεία βρίσκεται σε συζητήσεις ώστε να επεκταθεί και στην περιφέρεια.

Source link

realhosting
loading...

Leave a Reply