ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ ΤΗ ΕΒΡΑΪΚΗ PFIZER! ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΛΟΓΩ… “ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ” – ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ “ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ” ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ “ΧΡΥΣΩΝΕΙ” Ο ΚΟΥΛΗΣ [ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ]

Σε άρθρο του δημοσιογράφου Costas Paris στην εφημερίδα Wall Street Journal, επισημαίνεται ότι η Pfizer αποφάσισε τη διανομή του ημίσεος των δόσεων του εμβολίου (από 100 εκ. δόσεις σε 50 εκ.) από τον αρχικά προγραμματισμένο αριθμό.

Και αυτό επειδή διαπίστωσε προβλήματα στην αλυσίδα εφοδιασμού των πρώτων υλών για την παραγωγή του εμβολίου, η ποιότητα των οποίων δεν ανταποκρίνεται στα πρότυπα της εταιρείας.

«Δεν προλάβαμε», όπως τονίζει αρμόδιο στέλεχος της Pfizer, προσθέτοντας ότι: «Ορισμένες παρτίδες πρώτων υλών του εμβολίου δεν ανταποκρίνονταν στα πρότυπά μας. Διορθώσαμε το πρόβλημα, όμως δεν είναι δυνατό να πραγματοποιήσουμε την προβλεπόμενη διοχέτευση [σ.σ. των δόσεων] για φέτος».

Σημειώνεται, ωστόσο, ότι η Pfizer αναμένει να διοχετεύσει στην αγορά πλέον του μισού δισεκατομμυρίου δόσεων του εμβολίου της, εντός του 2021, σύμφωνα δηλαδή με τα αρχικώς προβλεφθέντα.

Τα φράγκα είναι πολλά βλέπετε. To θέμα είναι πως η επιστήμη και οι επιστήμονες δεν είναι παρθένες αλλά και αυτοί εργαλειοποιούνται από ατζέντες…

 

πηγη

realhosting
loading...

Απάντηση