ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΡΑΠΕΡ – ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ… ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ – ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΖ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΕΡΟΜΕΝΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ – ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΡΕ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Αποφασισμένος να αυτοκτονήσει ήταν ο 24χρονος ράπερ Lamanif, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 24χρονος Λάμπρος Μανιφάβας, δήλωσε στους αστυνομικούς ότι δεν είναι σε θέση να αναφερθεί στην εκβίαση που υπέστη με συγκεκριμένο βίντεο και για το οποίο όπως είχε καταγγείλει στο μήνυμά του αναγκαζόταν να δίνει χρήματα.

Ωστόσο, όπως είπε όλα θα τα καταθέσει το επόμενο διάστημα. Όπως αποκαλύπτεται, εισαγγελέας ζήτησε να παραγγελθεί η εξέταση της ψυχικής υγείας και κατάστασης του 24χρονου και στη συνέχεια να συνταχθεί σχετική πραγματογνωμοσύνη καθώς ενώ ήταν ζωντανός – ευτυχώς – όλο αυτό το πενθήμερο της εξαφάνισης, κανένας δεν μπορούσε να τον εντοπίσει. Να σημειώσουμε άλλωστε ότι όλο το διάστημα της εξαφάνισής του φιλοξενούνταν σε σπίτι φίλου του. Στην ασφάλεια κατέθεσε και συνεργάτης του 24χρονου, ο οποίος πληροφορήθηκε άμεσα τον εντοπισμό του.

Υπενθυμίζεται ότι, ο 24χρονος ράπερ βρέθηκε από το τμήμα αναζητήσεων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου στην περιοχή της Ανάληψης στη Θεσσσαλονίκη. Συνοδεία αστυνομικών ο ράπερ πήγε για προληπτικούς λόγους στο εφημερεύων νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που θα διενεργηθεί, θα αποτελέσει οδηγό για τα επόμενα βήματα σε αυτήν την περίεργη υπόθεση. Πάντως, την ίδια ώρα σάλο έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ που δείχνει τον Lamanif σε βίντεο με…δαντελωτό στριγκάκι! H εφημερίδα φιλοξενεί και καταγγελίες που τον θέλουν να “πηγαίνει με 14χρονα κοριτσάκια”.

Δείτε το εξώφυλλο του ΜΑΚΕΛΕΙΟ:

πηγη

realhosting
loading...

Απάντηση