Υγεία & Διατροφή

ΑΝΑΨΑΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ με την Γκάγκα: «Είναι ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ εμβόλιο, θα μας πεθάνετε από ασιτία», «ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ» με υγειονομικούς! vid

Την «στρίμωξαν» σε διάδρομο, ανέβηκαν οι τόνοι!!!

Με την Επιτροπή Αγώνα του Π.Γ.Ν.Λάρισας συναντήθηκε η αν. υπουργός Υγείας κα. Μίνα Γκάγκα, στην όποια έθεσαν τους προβληματισμούς τους κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και των αναστολών του προσωπικού.

Τα αίματα άναψαν!

 

 

 

Οι υγειονομικοί ανέφεραν στην κα Γκάγκα πως το εμβόλιο είναι πειραματικό με εκείνη να το αρνείται!

Στην συνέχεια ανέβηκαν οι τόνοι, καθώς μία παρασκευάστρια ανέφερε πως ενώ αγωνίστηκε, αγοράζοντας μάλιστα με δικά της έξοδα γάντια και άλλα πράγματα προστασίας, την τιμωρούν και της στερούν την εργασία:

«Βλέπω πράγματα εκτός πραγματικότητας! Ποιος νοσεί, ποιος μεταδίδει, ποιος κολλάει (σ.σ. εννοώντας προφανώς και τους εμβολιασμένους), το τι γίνεται.

Πέρασα τον ιό, δόξα τω Θεώ είμαι καλά! Υπάρχει covid, αλλά για ποιό λόγο τιμωρείτα τον συνάδελφο;;; Για ποιόν λόγο το κάνετε;;; Να μην έχει πετρέλαιο! Τί θα αποδείξετε με αυτόν τον τρόπο;;; Ότι δεν θα πεθάνει από COVID και θα πεθάνει από ασιτία;;;»

Οι υγειονομικοί επέμειναν στην συνέχεια πως το εμβόλιο είναι πειραματικό με την κα Γκάγκα να εξακολουθεί να το αρνείται και να απαντά στο τέλος:

«Η δημοκρατία, είναι δημοκρατία αλλά οι αποφάσεις είναι κοινές».

Δείτε το βίντεο:

 

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock