888 Ανεκδοτάκιας: Ο Μπόμπος η δασκάλα και τα λεφτά! | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΔΙΑΦΟΡΑ / Ανεκδοτάκιας: Ο Μπόμπος η δασκάλα και τα λεφτά!

Ανεκδοτάκιας: Ο Μπόμπος η δασκάλα και τα λεφτά!

Ο Μπόμπος αφού τελείωσε το μάθημα στο σχολείο και είχαν φύγει όλα τα παιδάκια λέει στη δασκάλα: -Κυρία έχω 10.000 δρχ. Αν σου τα δώσω να πιάσω λίγο το μπoυτάκι; -Τι πράγματα είναι αυτά που λες Μπόμπο; του λέει η δασκάλα
-Ο Μπόμπος το ξανασκέφτεται και της λέει: -Κυρία να τo κάνω για 20.000 δρχ.; 
-Το σκέφτεται η κύρια και συμφωνεί μαζί του. Τη χουφτώνει κανονικά και της λέει: -Κυρία να σου δώσω 30.000 δρχ. να σου πιάσω το βuζ@κι; -Ναι; του λέει αυτή. Tης λέει παλι: -Κυρία να σου δώσω 40.000 δρχ. να σε φιλήσω παντού;…
-Οκ του λέει η κύρια και την φιλάει απο πάνω μέχρι κάτω.
Της ξαναλέει ο Μπόμπος: -Κυρία έχω άλλες 110.000 δρχ. να στα δώσω να μου δείξεις πως κάνουνε σεξ; -Κοίταξε να δεις μπόμπο του λέει η κύρια νομίζω το παρατραβήξαμε. 
 -Mα κυρία με το γαριδάκι που εχω δεν θα καταλάβεις τίποτα. Το σκέφτεται και συμφωνεί. Γίνεται και αυτό χαιρετιούνται και ο Μπόμπος φεύγει. Ενώ έφευγε χαρούμενη η κύρια που είχε μαζέψει τόσα λεφτά βλέπει στον διάδρομο τον διευθυντή και της λέει: 
-Τι γίνεται κύρια Παπαδοπούλου, σας έδωσε ο Μπόμπος τα χρήματα του μισθού σας που του έδωσα να σας φέρει; Τέζα η κυρια!


Δείτε επίσης

ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ! ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΝΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ – ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ..! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ Ξεφτιλίστηκε σε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *