Αντιδράσεις για τις τροπολογίες για τον εμβολιασμό και τη διαφήμιση – Αποχώρησε η αντιπολίτευση

Τις έντονες αντιδράσεις της αντιπολίτευσης προκάλεσε η κατάθεση δύο υπουργικών τροπολογιών στο παρά πέντε ψήφισης του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Υγείας με ρυθμίσεις για θέματα εμβολιασμού και τη διαφήμιση στα ΜΜΕ.

Τα κόμματα κατηγόρησαν την κυβέρνηση για ευτελισμό του Κοινοβουλίου και αποχώρησαν από τη διαδικασία της ψηφοφορίας. “Από τη στιγμή που υπάρχει παράλογη εμμονή που λειτουργεί άκρως υπονομευτικά για τον εμβολιασμό και επιμένετε να εξετάσουμε τις τροπολογίες, αδυνατούμε να εκφέρουμε γνώμη”, ανέφερε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Πάνος Σκουρλέτης, ενώ πλήρη ασέβεια προς τη Βουλή καταλόγισε στην κυβέρνηση ο Βασίλης Κεγκέρογλου από το ΚΙΝΑΛ.

Σε ρόλο πυροσβέστη παρενέβη η αντιπρόεδρος Σοφία Σακοράφα προτείνοντας διακοπή μιας ώρας προκειμένου να ενημερωθούν τα κόμματα. Έντονη ήταν η αντίδραση και του Νίκου Καραθανασόπουλου, ενώ αποχώρησε κι η Ελληνική Λύση με την Μαρία Αθανασίου να αναφέρει ότι δικαιώνονται οι ενστάσεις του κόμματος της για αυτήν την διαδικασία της ψήφισης του νομοσχεδίου. “Αρνούμαστε να κάνουμε τους κομπάρσους στο επικοινωνιακό σόου μιας κυβέρνησης που δεν διστάζει να χρησιμοποιεί ακόμα και τον εμβολιασμό ως μέσο μικροκομματικής εκμετάλλευσης”, ανέφερε σε δήλωση του το ΜέΡΑ 25.

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση