ΑΝ ΕΙΣΑΙ “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ”, ΜΗ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ, ΓΥΡΝΑ ΠΛΕΥΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ, ΕΙΜΑΙ “ΦΑΣΙΣΤΑΣ”. Του ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΟΥΡΚΟΥΛΑ


200 χρόνια περασαν… Τίποτα δεν άλλαξε…
Ζουμε μια ψευδεπίγραφη ελευθερία!!!! Ελευθερία δε σημαίνει κάνω ότι μου κατέβει, δε σημαίνει πως αν δε γουστάρω τον διπλανό μου, του σπαω το κεφάλι ελευθερία σημαίνει… πως λέω την αλήθεια χωρίς κάποιος να έχει τη δύναμη να με τσακισει επειδή η αλήθεια χαλάει το παραμυθι του!!! Αλήθεια σημαίνει Δικαιοσυνη, η οποία ξεκινάει από μας και όχι από τα δικαστήρια. Τα δικαστήρια επιβάλουν ποινες , επιβάλουν Δικαιοσυνη, διότι εμείς είμαστε ανάξιοι να δουμε στο μισό μετρό, το σωστό!!!
Αλήθεια και δίκαιο μεταξύ μας είναι ηθική!!! Αυτό δηλαδή που χάθηκε εδώ και 2000 χρόνια, γι’αυτό και οι Έλληνες παραπαιουν!!! Γιατί όλοι έχουν δίκιο, γιατί όλοι είναι αδικημένοι, γιατί όλοι ξερουν, ενώ έχουν χάσει κάθε ικμαδα ηθικής κι εξυπνάδας!!!
Θ αναφέρω μια ιστορία που έγινε σ ενα καφε πριν 5-6 χρόνια. Είχα πάει να δω αγώνα μ ενα φίλο. Δεν θα αναφέρω ομάδες διότι είναι κάποιοι τόσο ηλίθιοι που θα σταθουν στο ποιος έπαιζε κι όχι στην ουσία. Γίνετε μια φάση όπου ο αμυντικός περνει το δρεπάνι του παππου του και θερίζει. Ο διαιτητής σφυρίζει φάουλ, βγάζει κίτρινη κάρτα, ξεσηκώνονται όλοι φωνή κακό, ο πουλημένος, ο έτσι ο αλλιώς. Εγώ έχω πεθάνει στα γέλια γιατί στη ζωντανή ροή είμαι ο μόνος που βλεπει τι έχει γίνει, τα παίρνουν και μου επιτιθενται λεκτικά, τους χώνω κάτι σχολιανα ξαι τους λέω δείτε το ριπλει . Στο ριπλέι βλέπω και πάλι το οφθαλμοφανες από 3 κάμερες, αλλά οι μπαγλαμαδες τα δικά τους, εκεί που είμαι έτοιμος να σπάσω το κεφάλι του ενός γιατί βριζει, πέταχτηκε ο φίλος μου Ο Γιώργος γνωστός φανατικός Ομοιδεατης τους και λέει, ρε μαλ… τυφλοί είστε??? Τα πνευματα ηρεμούν αλλά κάποιοι σε πιο ήρεμο τόνο μιλάνε για αδικία και τετοια σε όλο τον αγώνα!!!
Το ανέφερα για να δείξω πως αλήθεια και δίκαιο είναι ότι συμφέρει εμας και τους ομοίους μας!!! Μετά έχετε και παράπονα, πρόβατα!!!
Ραγιαδες σκλάβοι του σκότους, δουλοι του ψέμματος και του χρηματος!!! Καλά σας κάνουν, μόνο από ξυλο καταλαβαινουν κάποιοι… Ενα τεράστιο Κολοσσαίο, που διασκεδάζουν οι ελίτ, με το θάνατο μας!!!!
ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ σε μόνιμο εμφυλιο, καταδικασμένοι να τρώτε ξυλο, οι αστυνομικοί που δε σέβονται τους νόμους τρώνε ξυλο απο διαδηλωτές, απο τους διαδηλωτές καποιοι δεν εχουν ιερό και όσιο ,τρώνε ξυλο απο αστυνομικους επειδή δε σέβονται τίποτα και πάει λεγοντας, φαυλος κυκλος!!!
Ο ένας επιβάλει με τη βία στον άλλον, ότι του αρέσει, το κράτος γελάει και τρίβει τα χέρια του!!!! Είμαι σίγουρος πως κάθε βράδυ, οι πολιτικοι αρχηγοί, κλαίνε από τα γέλια με τα χαλια μας…
Ο μεσαίωνας δεν έφυγε ποτε, σκλάβοι και δουλοι παραμένουμε!!!!
Καληνυχτα Έλληνα..

realhosting
loading...

Απάντηση