Απάντηση του ΕΟΦ στις καταγγελίες για τις παρενέργειες των εμβολίων: «Άδικο να λοιδωρείται το έργο μας από αμετροεπείς συμπεριφορές»


Με μία μακροσκελή ανακοίνωσή του, ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) απαντά στην ηχηρή παραίτηση του μέλους της Επιτροπής Φαρμακοεπαγρύπνησης του Οργανισμού, η οποία συνοδεύτηκε από καταγγελίες για μη επισταμένη καταγραφή των παρενεργειών των εμβολίων κατά της Covid. Ο ΕΟΦ υποστηρίζει, επίσης, ότι ο παραιτηθείς Καθηγητής Παθολογίας-Ανοσολογίας, Παναγιώτης Γ. Βλαχογιαννόπουλος, δεν είναι τακτικό αλλά αναπληρωματικό μέλος της Επιτροπής και συμμετείχε σε μόνο σε μία συνεδρίαση.

Στην ανακοίνωσή του ο ΕΟΦ δίνει αναλυτικές διευκρινίσεις για τον τρόπο λειτουργίας της Επιτροπής Φαρμακοεπαγρύπνησης, καθώς και για τη διαδικασία δήλωσης των υπό διερεύνηση περιστατικών ανεπιθύμητων ενεργειών από τα εμβόλια κατά της Covid.

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση στο iatropedia.gr

To άρθρο Απάντηση του ΕΟΦ στις καταγγελίες για τις παρενέργειες των εμβολίων: «Άδικο να λοιδωρείται το έργο μας από αμετροεπείς συμπεριφορές» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .Source link

realhosting
loading...

Leave a Reply