888 Απαγόρευση πτήσεων από Ολλανδία, Γερμανία   | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Απαγόρευση πτήσεων από Ολλανδία, Γερμανία  

Απαγόρευση πτήσεων από Ολλανδία, Γερμανία  

Στην απαγόρευση πτήσεων από και προς την Ολλανδία αλλά και τη Γερμανία (σ.σ. στην περίπτωση αυτή, εκτός από αυτές που έχουν προορισμό την Αθήνα), προχωράει η κυβέρνηση. Όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλίας, υπό τον φόβο διασποράς του κορωνοϊού, θα επιτρέπονται πτήσεις από αυτές τις χώρες μόνο για κρατικούς, στρατιωτικούς και υγειονομικούς λόγους. Η απαγόρευση ξεκινάει από αύριο στις 3 το πρωί μέχρι τις 15 Απριλίου στις 3 το πρωί.

Παράλληλα ο υφυπουργός επιτέθηκε σε όσους Έλληνες θέλουν να επαναπατρισθούν από «επικίνδυνες» χώρες όπως η Βρετανία, τονίζοντας ότι «όσο κι αν φωνάζουν αν δεν έχουν σοβαρό λόγο θα πρέπει να μείνουν εκεί».

«Λουκέτο» στις λαϊκές αγορές;

Νωρίτερα ο κ. Χαρδαλιάς είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κλείσουν οριστικά οι λαϊκές αγορές . Όπως είπε παρατηρήθηκε σήμερα ότι σε πολλές από αυτές δεν υπήρχε συμμόρφωση με τα μέτρα του υπουργείου Ανάπτυξης και παρότι «θέλουμε ανοιχτές τις λαϊκές αγορές», σε περίπτωση επανάληψης αυτών των φαινόμενων:

-Από Δευτέρα ως πρώτο μέτρο που θα λαμβάνεται, σε περίπτωση που σε συγκεκριμένες λαϊκές αγορές υπάρχουν αναφορές από τις αρμόδιες υπηρεσίες ότι δεν τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα, τότε θα κλείνουν οριστικά.

– Αν παρατηρείται γενικότερη μη συμμόρφωση στα μέτρα του υπουργείου Ανάπτυξης, «τότε όλα τα μέτρα είναι πάνω στο τραπέζι», δηλαδή, οριστικό «λουκέτο» σε όλες τις λαϊκές αγορές.

Δείτε επίσης

ΟΑΕΔ -Νέα Κοινωφελής: Η Πρόσκληση, οι 36.500 θέσεις, οι ειδικότητες & τα προσόντα (πίνακες)

ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ Την Δημόσια …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *