Κόσμος

Ο Μπιλ Γκέιτς απαιτεί το δικαίωμα να λογοκρίνει τους «παράφρονες» που του αντιτίθενται στο Διαδίκτυο

Σύμφωνα με τον αυτοαποκαλούμενο τσάρο της παγκόσμιας υγείας Μπιλ Γκέιτς, η επόμενη πανδημία είναι στον ορίζοντα και τα εμβόλια πρέπει να κυκλοφορήσουν γρηγορότερα και οι αντίθετες φωνές στο διαδίκτυο πρέπει να λογοκριθούν.

Το Covid ήταν απλώς μια προθέρμανση, σύμφωνα με τον Γκέιτς, ο οποίος ήδη προειδοποιεί για την επόμενη επιδημία απάτης και καυχιέται για “γιγαντιαία εργοστάσια mRNA” που θα παράγουν κάθε είδους νέα εμβόλια με ρυθμό που θα κάνει την Επιχείρηση Warp Speed να μοιάζει ασήμαντη.

“Την επόμενη φορά αυτό που θα έχουμε είναι εργοστάσια που θα μπορούν να παράγουν [εμβόλια] πολύ πιο γρήγορα, και έτσι μέσα σε λίγους μήνες θα μπορούμε να παράγουμε αρκετά για όλο τον κόσμο”, δήλωσε πρόσφατα ο Γκέιτς.

“Έτσι θα έχουμε αρκετή προμήθεια, ώστε να μην έχει σημασία η ιεράρχηση των προτεραιοτήτων, επειδή θα καλύψουμε τους πάντες”. Ο Γκέιτς σχεδιάζει επίσης να “εμβολιάσει” το σύνολο της προμήθειας τροφίμων. Παρακολουθήστε:

 

Ο Folly Bah Thibault, ο παρουσιαστής του Al Jazeera που μίλησε με τον Gates λίγο πριν από τα Χριστούγεννα για το θέμα, εισήγαγε το θέμα λέγοντας:

“Δεν έχουμε ξεπεράσει ακόμη το πρόβλημα με την τρέχουσα πανδημία και είναι απογοητευτικό το γεγονός ότι πρέπει να σκεφτούμε την επόμενη πανδημία, όταν μόλις τώρα απολαμβάνουμε τα πράγματα που μας αρέσει να κάνουμε στη ζωή”.

“Γιατί και πόσο έτοιμοι πρέπει να είμαστε για την επόμενη πανδημία;”, συνέχισε να ρωτά τον Gates, και εκείνος απάντησε:

“Λοιπόν, οι κυβερνήσεις είναι εκεί για να μας προστατεύουν … αλλά η πανδημία [του ιού του Κοβιδίου] είναι μια καταστροφή για την οποία δεν προετοιμάστηκαν. Οι πραγματικοί πόροι που απαιτούνται για να υπάρχει μια παγκόσμια ομάδα επιτήρησης για να γίνουν καλύτερες διαγνωστικές τεχνολογίες, για να γίνει γρήγορη ανίχνευση. Στην πραγματικότητα δεν θα είναι τόσο δαπανηρό μόλις ο κόσμος οργανωθεί και το κάνει προτεραιότητα”.

 

Στα μισά της συνέντευξης, ο Thibault αναφέρθηκε στην “παραπληροφόρηση και την παραπλάνηση” που διαδόθηκε, ιδίως για τον ίδιο τον Gates. Είπε: “Εσείς ο ίδιος γίνατε στόχος κάποιων παράξενων θεωριών συνωμοσίας της Δεξιάς, και όταν επρόκειτο για το εμβόλιο φυσικά, […] και πώς το αντιμετωπίσατε;”.

Ο Μπιλ βρήκε την ερώτηση διασκεδαστική και απάντησε λέγοντας:

Ξέρετε, οι άνθρωποι έψαχναν για απλές εξηγήσεις, έψαχναν ξέρετε για έναν κακό ηθοποιό για να απλοποιήσουν την έκπληξη του τι συνέβαινε.

Τα ψηφιακά κανάλια σίγουρα το ενίσχυσαν αυτό, [πράγμα που] άφησε τους ανθρώπους να συντονίζονται με παράξενες ιδέες. Είναι τραγικό το γεγονός ότι αυτό πιθανώς εμπόδισε ορισμένους ανθρώπους να χρησιμοποιήσουν μάσκες ή να κάνουν το εμβόλιο όταν το χρειάζονταν. Οδήγησε όντως σε πόλωση και σε ακόμη περισσότερους θανάτους από αυτούς που είχαμε να βιώσουμε.

Ξέρετε, πιστεύω ότι η ικανότητα επικοινωνίας παγκοσμίως έχει τεράστια οφέλη που απορρέουν από αυτό, και τώρα πρέπει να μετριάσουμε κάποια από την παραφροσύνη που, όπως ξέρετε, εμποδίζει τους ανθρώπους να βοηθήσουν τον εαυτό τους.

 

Το θέμα δεν είναι αν, αλλά ΠΟΤΕ θα ξεσπάσει η επόμενη “πανδημία”.
Σύμφωνα με τον Γκέιτς, δεν είναι απλώς μια πιθανότητα ότι θα υπάρξει άλλη μια πανδημία. Έχει επανειλημμένα δηλώσει, μεταξύ άλλων και πρόσφατα στο Al Jazeera, ότι θα υπάρξει και άλλη κάποια στιγμή.

Δεν είναι “θέμα του αν, αλλά του πότε”, αποκάλυψε ο Γκέιτς, προειδοποιώντας ότι οι άνθρωποι και οι κυβερνήσεις πρέπει να “προετοιμαστούν ενεργά” για τον επόμενο γύρο της παγκόσμιας τυραννίας, ο οποίος είναι βέβαιο ότι θα επισκιάσει τον προηγούμενο γύρο.

Ο Γκέιτς θέλει να δει πολύ περισσότερα εμβόλια, πολύ περισσότερα κιτ εξέτασης και πολύ περισσότερη τυραννία την επόμενη φορά που μια τρομακτική ασθένεια θα κυκλοφορήσει στον κύκλο των ειδήσεων.

“Διαλέγουμε τον τρόπο με τον οποίο ενισχύουμε τον ΠΟΥ – δημιουργούμε έναν ειδικό οργανισμό αφιερωμένο στις πανδημίες”, δήλωσε ο Γκέιτς, προσθέτοντας ότι πρέπει να συνεχιστούν οι προσπάθειες που καταβάλλονται για να “κάνει κάθε χώρα να εφαρμόσει στην πράξη” τα πράγματα που λέει ότι πρέπει να συμβούν για την επόμενη πανδημία.

“Χρειαζόμαστε λοιπόν λίγη προετοιμασία ώστε να μπορέσουμε να σταματήσουμε κάτι πριν γίνει παγκόσμιο”, πρόσθεσε. “Έτσι θα έχουμε πολλά κρούσματα, αλλά πρέπει να έχουμε λιγότερες πανδημίες”.

 

Η δημιουργία ενός μηχανισμού “παγκόσμιας επιτήρησης” του είδους που επιθυμεί ο Γκέιτς είναι δαπανηρή. Προκειμένου να την πληρώσουν, θέλει οι πλουσιότερες χώρες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, να δαπανούν 2 έως 3 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως για σκοπούς ετοιμότητας.

Ο Γκέιτς θέλει πάντα να δει πρώτα όλους τους ηλικιωμένους να εμβολιάζονται, την επόμενη φορά. Οι νέοι θα πρέπει να εμβολιαστούν, λέει, μόνο αφού όλοι οι ηλικιωμένοι έχουν ήδη σηκώσει τα μανίκια τους.

Όπως και να έχει, ο Γκέιτς θέλει να υπάρχουν άφθονα εμβόλια για όλους, πράγμα που σημαίνει ότι δισεκατομμύρια δολάρια πρέπει να εισρεύσουν στα ταμεία της Μεγάλης Φαρμακοβιομηχανίας τώρα, προκειμένου να δημιουργηθούν περισσότερα εργοστάσια και σειρές προϊόντων εν αναμονή της επόμενης απάτης.

“Πρέπει να καταστήσουμε ορατό το πόσο σημαντικά είναι αυτά τα θέματα”, τόνισε ο Γκέιτς. “Αν τα παιδιά πέθαιναν στη γειτονιά μας, ξέρετε ότι θα παίρναμε τα προστατευτικά δίχτυα και θα το κάναμε προτεραιότητα”.

 

 

facebook sharing button
twitter sharing button
email sharing button

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock