888 ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΑΥΤΗ Η ΚΑΚΟΜΟΥΤΣΟΥΝΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΟΥΦ@Λ@ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡ@ΚΑ – ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΛΤΣΕΣ ΦΟΡΑΝΕ ΟΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ) | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΑΥΤΗ Η ΚΑΚΟΜΟΥΤΣΟΥΝΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΟΥΦ@Λ@ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡ@ΚΑ – ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΛΤΣΕΣ ΦΟΡΑΝΕ ΟΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΑΥΤΗ Η ΚΑΚΟΜΟΥΤΣΟΥΝΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΟΥΦ@Λ@ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡ@ΚΑ – ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΛΤΣΕΣ ΦΟΡΑΝΕ ΟΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

Ο δημοσιογράφος Μουράτ Τζάν Οζτουρκ δημοσίευσε στις 18 Αυγούστου 2019 ένα βίντεο με τίτλο “Διεισδύσαμε στον ελληνικό στρατό-Εικόνες σοκ από την νήσο Καστελόριζο”.

Στην αρχή εμφανίζεται ο Τούρκος δημοσιογράφος πάνω σε ένα σκάφος το οποίο κινείται προς το Καστελόριζο.

Ο ίδιος με φόντο το Καστελόριζο ακούγεται να λέει τα εξής : ¨Το Καστελόριζο βρίσκεται στο πλέον ανατολικό σημείο από την ηπειρωτική χώρα της Ελλάδας. Η έκταση του είναι περίπου 10 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Είναι γνωστό πως είναι το πλέον κοντινό στην Τουρκία ελληνικό νησί”
Σας παραθέτουμε τώρα τη μετάφραση από τους υπότιτλους που εμφανίζονται στο βίντεο και τις δηλώσεις που κάνει ο δημοσιογράφος αυτό :

Το Καστελόριζο με βάση τη συνθήκη της Λωζάννης είναι ένα από τα Δωδεκάνησα που αφέθηκαν στην Ιταλία.
Αργότερα με τη συνθήκη των Παρισίων αφέθηκε στην Ελλάδα. Ενώ όμως θα έπρεπε να είναι αποστρατικοποιημένο, η Ελλάδα το έχει μετατρέψει σχεδόν σε μία στρατιωτική βάση.
Όταν μετά από 20 λεπτά μόνο από το Κας του νομού Αττάλειας φτάνουμε στο νησί, μας υποδέχεται ένα πολεμικό πλοίο.
Δημοσιογράφος Τζαντουρκ : Υπάρχει ένα κτίριο στο οποίο είναι εγκατεστημένες οι στρατιωτικές μονάδες και μπροστά ακριβώς βρίσκεται ένα πλοίο μοντέλο 68, εξοπλισμένο με πυραύλους κατά πλοίων. ( Τα λέει αυτά με φόντο πίσω το ελληνικό πολεμικό σκάφος) .
(Στο 1:55 διακρίνονται κτίρια του Ε.Σ)
Στο νησί φέρεται να υπάρχει μία πλήρη στρατιωτική βάση 700 ατόμων.
(Στο 2:30 ζουμάρει πάνω σε κάτι που δείχνει να μοιάζει με ραντάρ)
(Στο 2:45 ζουμάρει σε δύο λιμενικούς που περνάνε !)
(Στο 3:03 ζουμάρει πάλι πάνω στο ελληνικό πολεμικό πλοίο)
Δημοσιογράφος στο 4:28: ¨Η Ελλάδα επικαλούμενη το Καστελόριζο επιθυμείς να στήσει ΑΟΖ στην περιοχή. Και όπως έχει κάνει και στο Αιγαίο επιθυμεί να φυλακίσει την Τουρκία στον κόλπο της Αττάλειας”

Το Καστελόριζο στην πραγματικότητα είναι ένα γαλήνιο και τουριστικό νησί. Ανάμεσα στον ελληνικό και τουρκικό λαό δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Στην περιοχή υπάρχει μία πίστα πολιτικού αεροδρομίου. Αλλά αναφέρεται πως κατά καιρούς και στρατιωτικά αεροσκάφη προσγειώνονται εδώ. (Προβάλλει πλάνα από το αεροδρόμιο)
(Ακολούθως δείχνει έναν ένστολο ο οποίος απομακρύνεται)
Στο 7:13 υπάρχει ένα κοντινό πλάνο στο ελληνικό πολεμικό πλοίο και αμέσως μετά στα παρακείμενα κτίρια των ελληνικών αρχών. Μετά επί ώρα κάνει κοντινά πλάνα στο πολεμικό πλοίο και τον εξοπλισμό του.

Δημοσιογράφος : Η σημασία του Καστελόριζου αυτό το διάστημα έχει αυξηθεί ακόμα περισσότερο. Και ο λόγος για αυτό είναι τα κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου
στην Ανατολική Μεσόγειο τα πιο έχουν φέρει την Τουρκία αντιμέτωπη με μία σειρά από χώρες……..”
(Στο 9:34 ζουμάρει σε οχήματα του Ελληνικού Στρατού που βρίσκονται κοντά στο πολεμικό πλοίο.)

 

πηγη


loading…

Δείτε επίσης

ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ! ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ – ΛΕΡΩΝΟΥΝ ΣΩΒΡ@ΚΟ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΡΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΟΤΑΝ..! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ Οι αγιογραφίες …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *