888 ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! Σε κατηχητικό της Νέας Σμύρνης "γνωρίζουν" & "μαθαίνουν" το Ισλάμ! ΕΣΕΙΣ οι γονείς, ΤΙ ΣΚΑΤΑ κάνετε; | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! Σε κατηχητικό της Νέας Σμύρνης “γνωρίζουν” & “μαθαίνουν” το Ισλάμ! ΕΣΕΙΣ οι γονείς, ΤΙ ΣΚΑΤΑ κάνετε;

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! Σε κατηχητικό της Νέας Σμύρνης “γνωρίζουν” & “μαθαίνουν” το Ισλάμ! ΕΣΕΙΣ οι γονείς, ΤΙ ΣΚΑΤΑ κάνετε;

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η Μητρόπολη Νέας Σμύρνης, ναι της πόλης που έχει τεράστιο άγαλμα του εθνομάρτυρα Χρυσοστόμου Σμύρνης που το 1922 τον δολοφόνησαν βάναυσα οι ΝέοΤουρκοι, αυτή λοιπόν η Μητρόπολη, θα “γνωρίσει το Ισλαμ” στο ποίμνιο της. Είναι τελικά το Ισλάμ αντίπαλος της Δύσης ή όχι; Το Ισλάμ δεν είναι μόνο ο αντίπαλος της Δύσης αλλά αντίπαλος ολόκληρης της μη – ισλαμικής ανθρωπότητας. Το ζητούμενο ωστόσο είναι να αποσαφηνίσουμε το κατά πόσο επικίνδυνος αντίπαλος είναι και ποια η περί ου ο λόγος σχέση με το Κοράνι και συνακόλουθα με την πολεμική ιστορική εξέλιξη του….

Το μόνο βέβαιο είναι πως το Κοράνι κάθε άλλο παρά αμέτοχο είναι σε αυτή την ιστορική εξέλιξη. Για του λόγου το αληθές, το Κοράνι αποτελεί τη Γενεσιουργό αιτία της δημιουργίας αυτής της «πολεμοχαρούς καταστρεπτικής ιστορικοφιλοσοφικής τάσης». Κι «αυτό» που – κατά βάση τη συντηρεί αδιάλειπτα στο πέρασμα των αιώνων.
Το κοινό σημείο όλων των Ισλαμιστών, πλούσιων ή φτωχών είναι το Κοράνι. Αυτό είναι τα «πάντα» για το Ισλάμ. Όλα τα άλλα κείμενα, διευκρινήσεις, εντολές ή διδασκαλίες (πχ Χάντιθ) έπονται του Κορανίου. Χρειάζονται ειδικές διαδικασίες για να «Καθοριστούν» επίσημα ως Τμήμα της Διδασκαλίας του Ισλάμ. Και ενδέχεται να είναι αποδεκτές από ένα τμήμα του Ισλάμ και όχι από ένα άλλο (πχ Σιΐτες – Σουνίτες). Το Κοράνι όμως είναι η Βάση, η Ρίζα, το κοινά αποδεκτό ιερατικό σημείο αναφοράς.
Αυτό το κείμενο καθορίζει τη ζωή του Ισλαμιστή από την ώρα που θα γεννηθεί ως την ώρα που θα πεθάνει. Κι από τον τρόπο που θα ζήσει ως τον τρόπο που θα πεθάνει καθώς το Κοράνι είναι το κατ’ εξοχήν κείμενο διδασκαλίας στα σχολεία των ισλαμικών χωρών.Είναι ένα κείμενο που φιλοδοξεί και αποσκοπεί στο να καθορίσει την φιλοσοφία και τον τρόπο ζωής όλης της ανθρωπότητας, δηλαδή, ολόκληρου του πλανήτη,εξοντώνοντας Οποιοδήποτε μη ισλαμικό στοιχείο που πρεσβεύει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής από αυτόν που πρεσβεύει το Ισλάμ.
Αναντίρρητα όλα τα παραπάνω πρόδηλα αποδεικνύονται από το ίδιο το Κοράνι μιας και οι 150 (ίσως και παραπάνω) από τις 450 σελίδες του Κορανίου, με ορμή και μένος ορίζουν αυτά που περιγράφηκαν και ακόμη περισσότερα.
Το βασικό ερώτημα σε όλα αυτά, είναι όχι τι κάνει το Ισλάμ (αυτό είναι γνωστό εδώ και 1,400 χρόνια) αλλά τι κάνει η Δύση και γενικά ο πολιτισμένος κόσμος απέναντι σε αυτή τη νέα «αδυσώπητη εισβολή».
Πέραν από το να «επιτρέπει» Ισλαμικές βάσεις στην καρδιά της Ευρώπης στα πλαίσια ενός πλέον αποτυχημένου πολυπολιτισμικού μοντέλου…
με πληροφορίες από κείμενο του Γ.Ανεστόπουλου


loading…

Δείτε επίσης

ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΡΙΝΓΚ ΚΑΙ ΣΩΒΡ@ΚΑ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ! ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΧΑΡΑΞΑΝ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΧΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΤΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ! (ΦΩΤΟ)

ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ Η Τουρκία …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *