ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ! ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΤΑΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΠΕΤΟΥΣΕ ΤΙΣ ΣΥΡΙΓΓΕΣ – ΕΞΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝ ΤΑ “ΣΚΥΛΙΑ” ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ


Το Αστυνομικό Τμήμα Βουλιαγμένης φέρεται να ερευνά μια καταγγελία για έναν γιατρό ο οποίος εργάζεται σε νοσοκομείο στα Νότια Προάστια της Αθήνας, σύμφωνα με την καταγγελία ο γιατρός πετούσε της σύριγγες αντί να κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Ο υγειονομικός φαίνεται ότι αναλάμβανε ο ίδιος να κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού σε πολίτες, αλλά τελικώς δεν το έκανε ποτέ και πετούσε τις σύριγγες στο καλάθι των αχρήστων.

Πριν από δύο ημέρες, ο 54χρονος γιατρός πήγε στο νοσοκομείο όπου εργάζεται, μαζί με άλλα πέντε άτομα, και ζήτησε από τη νοσηλεύτρια που έκανε το εμβόλιο, να αναλάβει ο ίδιος τη διαδικασία, σύμφωνα με το OPEN.

Η νοσηλεύτρια εντόπισε στον κάδο των σκουπιδιών τις σύριγγες και τα εμβόλια, ενημέρωσε τον προϊστάμενό της ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε την ηγεσία του νοσοκομείου.

Από τον έλεγχο έλειπαν τρεις ακόμα δόσεις που υποθέτουν οι αρχές ότι επίσης εξαφανίστηκαν και κατέληξαν στα σκουπίδια.

Ενημερώθηκε αμέσως το τοπικό τμήμα ασφαλείας ενώ ο γιατρός εξαφανίστηκε και παρά τις αναζητήσεις των Αρχών δεν εντοπίστηκε.

Ενδιαφέρον έχει πάντως, γιατί ο γιατρός δεν ήθελε να κάνει τα εμβόλια.

πηγη
loading…

loading…

loading…

realhosting
loading...

Απάντηση