ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! ΣΤΗΝ ΦΛΟΡΙΝΤΑ, ΣΤΟ ΜΟΝΑΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΕΝΙΚΗ ΜΑΣΚΟΦΟΡΙΑ – ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ Η ΕΣΤΙΑΣΗ – ΧΩΡΙΣ LOCKDOWN NA ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ – ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΖΩΗ – ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΦΥΛΑΚΕΣ!

Την ώρα που στην Ελλάδα κυκλοφορούμε σαν ”Εκτελεστές δίχως πρόσωπο” (Meurtriers sans visage/Faceless Killers) όπως είναι ο τίτλος ενός αστυνομικού μυθιστορήματος του 1991 από τον Σουηδό συγγραφέα Henning Mankell, στην Φλόριντα παρ΄ότι η Αμερική είναι πρωταθλήτρια κόσμου σε νεκρούς από κορωνοιό με σχεδόν 400.000 θύματα δηλ. μισό εκατομμύριο ο κόσμος κυκλοφορεί ελεύθερα χωρίς μάσκες δεν υπάρχει υποχρεωτική γενική μασκοφορία,η εστίαση λειτουργεί κανονικά τα bars και τα restaurants είναι ανοιχτά , τ΄άτομα προσέχουν αλλά η ζωή κυλάει σε κανονικούς ρυθμούς.

 

Στη Σουηδία επίσης η εστίαση είναι ανοιχτή χωρίς μάσκες γίνεται η διακίνηση πολιτών αλλά τη Δευτέρα η κυβέρνηση δήλωσε πως θ΄αλλάξει πολιτική θα επιβάλει περιορισμούς αλλά σε στοχευμένα μέρη..Αυτά θα ισχύσουν από αρχές Γενάρη αν εγκριθούν από το Κοινοβούλιο.

Στο πριγκιπάτο του Monaco στη Γαλλία ,με λίγους περισσότερους από 18000 κατοίκους ανά km2, δεν υπάρχει lockdown, η εστίαση ανοιχτή τα restos ανοιχτά, μη υποχρεωτική μασκοφορία σε εξωτερικούς δημόσιους χώρους κι από την αρχή της κρίσης έχει μόνο 3 θανάτους από covid19 δηλ. 1 ανά 10000 κατοίκους.

 

 

 

πηγη

realhosting
loading...

Απάντηση