Κόσμος

Απογοητευμένη η Μόσχα με την αντίδραση της Δύσης για τις εγγυήσεις ασφαλείας – Αποκλείει σύρραξη

Απογοητευμένη είναι η Ρωσία με την αντίδραση των δυτικών χωρών στις κύριες απαιτήσεις που είχε διατυπώσει η Μόσχα στον τομέα των εγγυήσεων ασφαλείας, σύμφωνα με πηγή του ρωσικού ΥΠΕΞ την οποία επικαλείται το ρωσικό πρακτορείο TASS.

Ωστόσο, σύμφωνα με την ίδια πηγή, διαπιστώνει τη σοβαρότητα με την οποία προσεγγίζουν οι συνομιλητές της μια ολόκληρη σειρά πτυχών του θέματος αυτού και αξιολογεί θετικά την ετοιμότητά τους να συνεχίσουν τον διάλογο. Παράλληλαμ αποκλείει τη στρατιωτική σύρραξη με την Ουκρανία.

«Ναι είμαστε απογοητευμένοι, με το ότι στις κύριες απαιτήσεις της Ρωσίας δεν υπήρξε ανταπόκριση» επισημαίνει η πηγή, προσθέτοντας: «παράλληλα όμως βλέπουμε τη σοβαρότητα με την οποία οι αντίπαλοι μας προσεγγίζουν μια ολόκληρη σειρά από πτυχές, περιλαμβανομένης της τρέχουσας ημερήσιας διάταξης στον τομέα του ελέγχου των εξοπλισμών».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger