ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΛΙΣΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΕ 7+1 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΣΙΑΛΟ( “Elias Mossia”) ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΟΥ;

Γράφει ο Μαυρογιαλούρος για την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Ποιος είναι ο αρχηγός και ποιο είναι το …σκυλάκι του; Αυτό το ερώτημα δεν αποτελεί κάποια πνευματική άσκηση τώρα που μας έχουν επιβάλει πάλι την καραντίνα και μας έχουν πάλι φυλακισμένους, αλλά μια πραγματικότητα η οποία αφορά δύο από τους πρωταγωνιστές των εξελίξεων γύρω από τη ζωή μας. Δύο αρνητικούς πρωταγωνιστές. Ο ένας είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο άλλος ο Ηλίας Μόσιαλος.

Κανονικά, ο “αρχηγός” θα έπρεπε να είναι ο πρωθυπουργός και το “σκυλάκι” ο καθηγητής. Θεωρητικά και τυπικά αυτό συμβαίνει. Στην πραγματικότητα όμως οι ρόλοι είναι εντελώς αντεστραμμένοι τουλάχιστον σε ο,τι αφορά τα θέματα της πανδημίας και του επικείμενου προγράμματος εμβολιασμού. Και δεν μιλάμε από αμιγώς επιστημονικής πλευράς που κι αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ένα βαθμό λογικό. Μιλάμε από πλευράς ουσίας και βαθύτερων αποφάσεων οι οποίες με πρόσχημα την υγεία και την προστασία της έχουν να έχουν με την ίδια την ανθρώπινη ύπαρξη, την ελευθερία του ατόμου και τα δικαιώματά μας. Και σε τελική ανάλυση και με την υγεία μας, σωματική και ψυχική, η οποία επηρεάζεται πλήρως και σε βάθος χρόνου από όλα αυτά.

Δίνουμε τη διάσταση αυτή στο θέμα επειδή από τις πληροφορίες που μας έρχονται από πολλές πλευρές προκύπτει μετά βεβαιότητας ότι ο Ηλίας Μόσιαλος βρίσκεται πίσω από όλες τις -στρατηγικής σημασίας- αποφάσεις που ανακοινώσει ο Μητσοτάκης. Δεν μιλάμε για την καθημερινότητα της διαχείρισης ή τα επιμέρους θέματα, αλλά για τα πλέον σοβαρά και κρίσιμα. Κι όπως έκανε όλο το προηγούμενο διάστημα για τον κορονοϊό, συμβαίνει το ίδιο τώρα και με τα ζητήματα του εμβολίου.

Ο Μόσιαλος είναι αυτός που σύμφωνα με τις πληροφορίες μας καταρτίζει αυτό το διάστημα την λίστα με τις ΕΠΤΑ ΠΡΩΤΕΣ απαγορεύσεις που θα επιβληθούν σε όσους αρνηθούν να τσιπαριστούν μέσω του εμβολιασμού, ύστερα από την ανακοίνωση που έγινε ήδη ότι δεν θα τοςυ επιτρέπεται να μπουν στα αεροπλάνα και να ταξιδέψουν. Μιλάμε δηλαδή μια ΕΠΤΑ ΣΥΝ ΜΙΑ δολοφονικές για τους ανθρώπους απαγορεύσεις.

Από το Λονδίνο που είναι εγκατεστημένος  ο “Elias Mossia” στέλνει τα “σκονάκια” με τις οδηγίες στο προσωπικό e-mail του Κούλη ο οποίος στη συνέχεια τα ανακοινώνει ως αποφάσεις που υποτίθεται ότι τις παίρνει με υπευθυνότητα και πολιτική σκέψη αφού προηγουμένως “δεχτεί εισηγήσεις από τους επιστήμονες”. Κουραφέξαλα…

Ο Μόσιαλος, που έχει και ο ίδιος απευθείας και παλαιά επαφή και συνεργασία με τους κολοσσούς των φαρμακευτικών εταιρειών και των εμβολίων, είναι αυτός που υπέδειξε στον Μητσοτάκη τη γραμμή του δήθεν προαιρετικού εμβολιασμού που όμως στην πράξη θα καθίσταται υποχρεωτικός μέσα από μια σειρά περιορισμών και προϋποθέσεων.

—————————— ——–

Ο Μόσιαλος έγραψε σε ένα αρχικό σκονάκι στον Κούλη ότι η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να πάρει την πρωτοβουλία και σε προτείνει σε ευρωπαϊκό επίπεδο τη λήψη απόφασης που θα λέει ότι όλες οι αεροπορικές εταιρείες δεν θα δέχονται επιβάτες στα σκάφη τους εάν δεν έχουν εμβολιαστεί και δεν συνοδεύονται από το ανάλογο “πιστοποιητικό εμβολιασμού”. Όπως ακριβώς του το έγραψε, το υιοθέτησε ο Κούλης και έκανε το περασμένο Σάββατο τις σχετικές δηλώσεις λέγοντας -και μάλλον …κοροϊδεύοντάς μας- ότι “το εμβόλιο θα είναι δωρεάν από την πολιτεία, δεν θα είναι υποχρεωτικό, αλλά στηριζόμαστε στην κοινή λογική των συμπολιτών μας αλλά κυρίως στις συμβουλές που θα δώσουν πάνω από όλα οι ειδικοί, οι γιατροί, για να ενθαρρύνουμε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας να προχωρήσουν στον εμβολιασμό τον Ιανουάριο που θα ξεκινήσει και το μεγάλο εμβολιαστικό πρόγραμμα» αλλά την ίδια ώρα «θα πρέπει να γνωρίζουν ενδεχομένως και αυτοί που οικειοθελώς δεν θα εμβολιαστούν -γιατί όπως είπα ο εμβολιασμός δεν θα είναι υποχρεωτικός- μπορεί να θέλουν να ταξιδέψουν και να μην μπορούν. Είναι τόσο απλό», διότι  «όχι εμείς αλλά η ίδια η αγορά, η ελεύθερη οικονομία να επιβάλλει τέτοιους περιορισμούς που να είναι για όσους δεν εμβολιαστούν η ζωή τους λίγο πιο δύσκολη».

================

Εκτός λοιπόν από την απαγόρευση των αεροπορικών μετακινήσεων, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στα μέτρα που καταρτίζει  ο άνθρωπος που στα διεθνή site ηλεκτρονικών δημοπρασιών πουλάει τα βιβλία και τα συγγράμματα του με το όνομα “Elias Mossia”, δηλαδή «Ελάιας Μόσια», όνομα καθαρά εβραϊκό, περιλαμβάνονται τα εξής:

Πρώτον, η υποχρέωση των σχολείων να μην δέχονται παιδιά που δεν έχουν εμβολιαστεί και για τον κορονοϊό, χρησιμοποιώντας ως μπούσουλα την απόφαση που ήδη εκδόθηκε από το ΣΕ για τα άλλα εμβόλια. Κι ας μην έχουν γίνει ακόμη δοκιμές για τον κορονοϊό σε κάτω των 18 ετών άτομα…

Δεύτερον, στα πιστοποιητικά για την εγγραφή στα γυμναστήρια να προβλέπεται και η προϋπόθεση ότι έχουν εμβολιαστεί για τον κορονοϊό ώστε εκτός των άλλων να μην υπάρχει κίννδυνος από τις κοντινές επαφές και συναναστροφές

Τρίτον, να δοθούν ειδικά κίνητρα στις ιδιωτικές επιχειρήσεις και στους επαγγελματίες που θα προσλαμβάνουν προσωπικό το οποίο θα φέρει το πιστοποιητικό του εμβολιασμού.

Τέταρτον, να υποχρεωθούν επιχειρήσεις που λειτουργούν σε χώρο με πολύ κόσμο να έχουν αναρτημένα τα πιστοποιητικά υγείας με τον εμβολιασμό για λόγους “προστασίας της δημόσιας υγείας”

Πέμπτον, να υπάρξουν όλες οι σχετικές μεταβολές στις υγειονομικές νομοθετικές διατάξεις που έχουν να κάνουν με τα θέματα αυτά.

Έκτον, να είναι αυτονόητη η υποχρέωση του εμβολιασμού για όποιον θέλει να συμμετάσχει σε εξετάσεις για να διοριστεί στο δημόσιο.

Έβδομον, να προβλεφθεί “ειδικό καθεστώς” εμβολιασμού ακόμη και για όσους έχουν ασθένειες όπως ο διαβήτης και τους δημιουργεί προβλήματα…

πηγη

realhosting
loading...

Απάντηση