ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΣ ΣΕ “ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ” ΤΗΣ ΜΚΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΓΙΑ “ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ” ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ Η ΕΞΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ

Σεισμό με πολιτικές προεκτάσεις φέρνει η υπόθεση Λιγνάδη. Η ΜΚΟ που φέρεται να έχει αναμειχθεί σε αυτή έβγαλε ανακοίνωση χθες Σάββατο με την οποία ουσιαστικά δηλώνει ότι “Δεν ξέρω, δεν είδα, δεν έχω σχέση”.Διαβάστε την ανακοίνωση:“Τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν αναφορές στον Τύπο και σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για εμπλοκή ΜΚΟ σε κυκλώματα εκμετάλλευσης και μαστροπείας ανηλίκων προσφύγων” 

αναφέρει η ανακοίνωση της ΜΚΟ, με αφορμή την υπόθεση με τη “βροχή” καταγγελιών σε βάρος του σκηνοθέτη. ΔΕΣ ΚΙ ΕΔΩ Η ανακοίνωση, που συμπίπτει με τη σύλληψή του, συνεχίζει:…

 

 

“Το SolidarityNow δηλώνει κατηγορηματικά ότι ουδέποτε είχε εμπλοκή με τον χώρο του θεάτρου, του θεατρικού παιχνιδιού ή με δραστηριότητες στις οποίες συμμετείχε ο κ. Λιγνάδης”.

Και η ανακοίνωση καταλήγει: “Επίσης:

1. Εκφράζει τον αποτροπιασμό του για μια ειδεχθή πρακτική που καταχράται κάθε έννοιας παιδικής προστασίας, εκθέτει την έννοια της αλληλεγγύης και στοιχειοθετεί όνειδος για κάθε άτομο που συμμετέχει, συνδράμει ή ανέχεται τέτοιες πράξεις.
2. Το SolidarityNow πραγματοποιεί δράσεις προστασίας ασυνόδευτων ανηλίκων από τον Οκτώβριο 2020, όταν ανέλαβε την ευθύνη για ασυνόδευτα παιδιά 16-18 χρόνων σε διαμερίσματα (Αθήνα και Θεσσαλονίκη) καθώς και προσωρινή φιλοξενία σε 170 ασυνόδευτα παιδιά σε δομές στην Κοζάνη, Ιωάννινα και Κόνιτσα. Προ του 2020 το SN παρείχε υπηρεσίες μόνο σε οικογένειες όπου συνεργαζόταν στενά με τους γονείς.

3. Σε ό,τι αφορά προγράμματα ή δράσεις ανηλίκων, τόσο στις πόλεις όσο και στους καταυλισμούς, το SolidarityNow εφαρμόζει με αυστηρότητα πρωτόκολλα παιδικής προστασίας (Child protection) τόσο σε προληπτική όσο και σε απολογιστική βάση. Τα πρωτόκολλα αυτά μεταφέρουν την βέλτιστη διεθνή πρακτική σε αυτόν τον τομέα· περιλαμβάνουν ελέγχους για το ποιοι έρχονται σε επαφή με ανηλίκους, την παρουσία τρίτων αλλά και άλλες δικλείδες ασφαλείας. Η τήρησή των πρωτοκόλλων είναι σχεδιασμένη προκειμένου να αποτρέπει κάθε ενέργεια όπως οι καταγγελλόμενες.

Η προστασία των πλέον ευάλωτων ατόμων, όπως τα ασυνόδευτα ανήλικα ή τα προσφυγόπουλα είναι ύψιστο καθήκον μιας πολιτισμένης κοινωνίας. Οι άνθρωποι του SolidarityNow δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στο καθήκον αυτό και τηρούν με ολαστικότητα τα διεθνή πρότυπα παιδικής προστασίας με σεβασμό στα παιδιά”.

Ωστόσο, το θέμα δεν είναι τόσο απλό. Όπως έγραφε ο Μαυρογιαλούρος στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ, η ιστορία της συγκεκριμένης ΜΚΟ καθώς και αυτοί που την διοικούν μόνο τυχαίοι δεν είναι.

Διαβάστε το άρθρο του ΜΑΚΕΛΕΙΟ:

Φουντώνουν και πολλαπλασιάζονται τις τελευταίες ημέρες οι αποκαλύψεις και οι καταγγελίες για υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης σε όλους τους χώρους από πρόσωπα …υπεράνω υποψίας. Υποθέσεις οι οποίες έχουν σε μεγάλο βαθμό να κάνουν και με παιδεραστία, κακοποίηση και το λεγόμενο trafficking -δηλαδή- ανηλίκων. Ενώ λοιπόν καθημερινά έρχονται στο φως ολοένα και πιο απίστευτα στοιχεία και για ολοένα και περισσότερες “προσωπικότητες”, από την πολιτική, τη δημοσιογραφική, την καλλιτεχνική και γενικότερα τη …δημόσια ζωή του τόπου, έχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο πολλές από τις ιστορίες αυτές να έχουν απόληξη σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα;

Γιατί το ρωτάμε αυτό; Διότι σήμερα αποκαλύπτουμε κάτι συγκλονιστικό. Κάτι που μέχρι τώρα μπορεί να είχε περάσει -και σκόπιμα- “απαρατήρητο”, αλλά με τις διαστάσεις που παίρνουν οι αποκαλύψεις για τα κυκλώματα της διαστροφής και της κακοποίησης αποτελεί πλέον πραγματική βόμβα.

Ο λόγος για την Μη Κυβερνητική Οργάνωση “Elpida Home” που έχει δημιουργήσει ένα “Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων”, όπως το αποκαλεί, στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Αυτή δεν είναι όμως μια απλή, μια τυχαία, ΜΚΟ σαν τις περισσότερες από όλες τις άλλες. Έχει δημιουργηθεί από την “μαμά” η ΜΚΟ την SOLIDARITY NOW η οποία ως γνωστόν ανήκει -σε ποιον άλλον- στον Τζορτζ Σόρος. Και έχει δημιουργηθεί μέσω του ιδρύματος “RADCLIFF FOUNDΑTION” το οποίο χρηματοδοτείται τόσο από τον Σόρος όσο -και από τον άλλον …αγαπημένο μας- τον Μπιλ Κλιντον και ομώνυμο ίδρυμα CLINTON που έχει φτιάξει μαζί με την Χίλαρι.

Να θυμίσουμε ποια είναι επικεφαλής ως Γενική Διευθύντρια στην SOLIDARITY NOW του Σόρος; Η Αντιγόνη Λυμπεράκη, η αγαπημένη ανηψιά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη -κόρη της αδελφή του- και εξαδέλφη του νυν πρωθυπουργού μας, Κούλη Μητσοτάκη. Και δεν είναι μόνο στενοί συγγενείς, αλλά και ομοϊδεάτες αφού εκτός από την εκλογή της ως βουλευτή με το “αδελφό” Ποτάμι του Στ. Θεοδωράκη το 2015 εμφορείται και από τις ίδιες αντιλήψεις μαζί του ιδιαύτερα στα εθνικά και (λαθρο)μεταναστευτικά θέματα.

Το μεγάλο ζήτημα με αυτό την ΜΚΟ είναι η απροκάλυπτη “προώθηση” εκ μέρους της ΠΑΔΙΔΟΦΙΛΙΑΣ. Ακριβώς… Και πέρα από όσα τυχόν συμβαίνουν πίσω από τις κλειστές πόρτες της, αρκούν τα ΣΗΜΑΤΑ αυτής της ΜΚΟ για να καταλάβει εύκολα κανείς ότι ναι, υπάρχει πολύ σοβαρό θέμα. Σήματα ακριβώς τα ίδια με αυτά που χρησιμοποιούν διεθνώς οι ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ. Και για να μην φανεί …υπερβολικό, δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης ότι έχει ξεκινήσει διεθνώς -ακόμη και έσω του ΟΗΕ- εδώ και μερικά χρόνια, μια βρώμικη και αηδιαστική προσπάθεια η παιδοφιλία. Η προσπάθεια αυτή βρίσκεται σε εξέλιξη και στις ΗΠΑ, ο δε Τραμπ ήταν αυτός που είχε εξαγγείλει “γρήγορη δίκη και θανατική ποινή στους παιδεραστές”. Τυχαίο ότι ο Σόρος τον πολέμησε με μένος και γι αυτό το θέμα; Όχι. Στην δε Ευρώπη, η Ολλανδία νομιμοποίησε και αναγνώρισε και επίσημα το κόμμα των παιδόφιλων που έχει βασικό του στόχο τη νομιμοποίηση της σεξουαλικής επαφής μεταξύ ενηλίκων και ανηλίκων από 12 ετών!!!

Τα διεθνή σύμβολα των παιδοφίλων φαίνονται καθαρά τις φωτογραφίες που παρουσιάζουμε από το κτίριο του “Elpida Home” στην Θεσσαλονίκη με το λογότυπο της ΜΚΟ. Για να μην υπάρχει μάλιστα ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ότι αυτά είναι τα σύμβολα των εγκληματιών και διεστραμμένων παιδοφίλων, παρουσιάζουμε μαζί και το ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ του FBI που έχει δημοσιεύσει -και έχει “επικηρύξει” – τα σύμβολα που χρησιμοποιούν οι παιδόφιλοι και οι παιδεραστές για να προωθούν και να επικοινωνούν για τις ανώμαλες ορέξεις και πράξεις τους.

—————————— ——

Η μεγαλύτερη επίσης ΑΠΟΔΕΙΞΗ της ενοχής που υπάρχει είναι ότι πριν από λίγο καιρό οι αρμόδιοι της ΜΚΟ αυτής έτρεξαν να αφαιρέσουν από το λογότυπο το “πατενταρισμένο” σύμβολο της παιδεραστίας. Ειδοποιήθηκαν και θέλησαν να προλάβουν τα χειρότερα και να κρύψουν αυτά που συνέβαιναν; Σημασία έχει ότι οι φωτογραφίες και τα ντοκουμέντα υπάρχουν που δείχνουν το πώς ήταν και πώς το …άλλαξαν. Όπως επίσης έχει σημασία ότι από την αρχή της ίδρυσής του, το 2016, “Elpida Home” δημιουργήθηκε με βασικό σκοπό τη φιλοξενία ασυνόδευτων … “προσφυγόπουλων”, μέχρι και 800 τον αριθμό…

——————————

Όπως είπαμε το “Elpida Home” στήθηκε μέσω του Radcliffe Foundation, στο οποίο κάνει κουμάντο ο Φρανκ Τζούστρα, Καναδός δισεκατομμυριούχος, κολλητός του Σόρος και συμπρόεδρος μαζί του στο περίφημο International Crisis Group. Επίσης μανατζάρει και λεφτά του περιβόητου ιδρύματος ΚΛΙΝΤΟΝ. Σε μία από τις φωτογραφίες φαίνεται μάλιστα έξω από το “Elpida Home” υπό το σήμα των παιδοφίλων. Έχουν γραφτεί μάλιστα πολλά και για το ρόλο του στη διακίνηση παιδιών από την Αϊτή κυρίως μετά τον σεισμό και το τσουνάμι του 2010. Ο άλλος που φαίνεται δίπλα του στην φωτογραφία είναι ο Amed Khan, επίσης στενός συνεργάτης του Σόρος. Κι από την Αϊτή “ήρθαν” μετά από λίγα χρόνια και στην Ελλάδα όπου με την έκρηξη του λαθρομεταναστευτικού είχαμε και έχουμε τις ανεξέλεγκτες ροές και ασυνόδευτων “προσφυγόπουλων” πολλά από τα οποία …εξαφανίζονται προς διάφορες κατευθύνσεις, σε μια εποχή που οργιάζει και το trafficking ανηλίκων.

Τι έχει να πει για όλα αυτά η εξαδέλφη του πρωθυπουργού μας η κ. Λυμπεράκη και φυσικά ίδιος ο Κούλης;

Δείτε και τις επίμαχες φωτογραφίες:

Makeleio.gr – Το Site των μεγάλων αποκαλύψεων!

πηγη

 

realhosting
loading...

Απάντηση