888 Αποκαλύπτουμε… ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ! Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ «ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ» ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ!!! | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Αποκαλύπτουμε… ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ! Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ «ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ» ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ!!!

Αποκαλύπτουμε… ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ! Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ «ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ» ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ!!!

ΕΙΔΗΣΗ-ΒΟΜΒΑ: ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ NATO!

Το μελανότερο σημείο της πρόσφατης ευρωπαϊκής Ιστορίας με αποκλειστική ευθύνη του ΝΑΤΟ!

Η Σερβία έχει συγκροτήσει μια διεθνή νομική ομάδα που θα καταθέσει κατηγορίες εναντίον του ΝΑΤΟ για τη χρήση πυρομαχικών απεμπλουτισμένου ουρανίου, κατά τη διάρκεια του βομβαρδισμού της Γιουγκοσλαβίας το 1999.

Η νομική ομάδα, που προτείνεται από τη Σερβική Βασιλική Ακαδημία Επιστημόνων και Καλλιτεχνών, θα συγκεντρώσει τους καλύτερους δικηγόρους από τη Σερβία, αλλά και από τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία, τη Ρωσία, την Κίνα και τη Βρετανία.

Υπενθυμίζουμε ότι τον Μάρτιο του 1999, το ΝΑΤΟ ξεκίνησε μια σειρά αεροπορικών επιθέσεων εναντίον της Ομοσπονδιακής Γιουγκοσλαβίας. Η αεροπορική εκστρατεία και η στρατιωτική επέμβαση του ΝΑΤΟ στο Κοσσυφοπέδιο δεν είχαν εγκριθεί από το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών και κατά συνέπεια παραβιάζουν το διεθνές δίκαιο.

Ωστόσο το μείζον ερώτημα είναι: Έχει τύχη αυτή η ενέργεια;

Ο Αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Ρώσων Ομιλητών Δικηγόρων, Μιχαήλ Ιόφ, δήλωσε στο Σπούτνικ ότι η Σερβία θα έπρεπε να έχει καταθέσει τις αγωγές αμέσως μετά τις βομβιστικές επιθέσεις του 1999.

«Από νομική άποψη, θα έπρεπε να έχουν απαγγείλει τις κατηγορίες όταν η ζημιά που προκλήθηκε από τις αεροπορικές επιδρομές και ήταν εκεί για να τη δει ο καθένας, όχι τώρα που τα ίχνη δεν είναι πλέον εμφανή. Παρόλα αυτά η ζημιά που προκάλεσαν στην υγεία των ανθρώπων είναι δύσκολο να μην αποδειχθεί», είπε ο Ιόφ.

Περιέγραψε ωστόσο την ιδέα να μηνύσει το ΝΑΤΟ για τις αεροπορικές επιδρομές του 1999 ως μία κίνηση που αναμένεται να έχει θετικό πρόσημο.

«Το ερώτημα είναι αν οι ΗΠΑ θα απαντήσουν σε αυτές τις κατηγορίες ή όχι. Οι άλλες χώρες θα μπορούσαν επίσης αν θέλουν να αποφύγουν την ευθύνη για αυτό που έκαναν. Το μεγαλύτερο εμπόδιο είναι ότι [οι βομβιστικές επιθέσεις του 1999] δεν αναγνωρίστηκαν ως διεθνής επίθεση από οποιοδήποτε αξιόλογο διεθνές σώμα «, δήλωσε ο δικηγόρος.

«Ο ΟΗΕ αρνήθηκε να τους εξουσιοδοτήσει και δεν χαρακτήρισε τις πράξεις των ΗΠΑ και των εταίρων του συνασπισμού ως πράξη επιθετικότητας. Υποθέτω ότι αυτό θα μπορούσε να είναι θέμα για κάποια διπλωματική διαπραγμάτευση πίσω από κλειστές πόρτες, από την οποία μπορούσε να επωφεληθεί η Σερβία «, κατέληξε ο Ιόφ.

Η Ιστορία όμως καταγράφει ότι το ΝΑΤΟ ξεκίνησε αεροπορικές επιθέσεις στη Σερβία στις 24 Μαρτίου 1999, χωρίς την υποστήριξη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ. Με την κωδική ονομασία «Operation Allied Force», ήταν η μεγαλύτερη επίθεση που ανέλαβε ποτέ η συμμαχία και η πρώτη φορά που το ΝΑΤΟ χρησιμοποίησε στρατιωτική δύναμη χωρίς την έγκριση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και εναντίον ενός κυρίαρχου έθνους, που δεν αποτελούσε πραγματική απειλή για κανένα μέλος της συμμαχίας!

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, το ΝΑΤΟ εκτόξευσε 2.300 πυραύλους σε σχεδόν 1.000 στόχους και έριξε 14.000 βόμβες, συμπεριλαμβανομένων των βομβών απεμπλουτισμένου ουρανίου και των πυρομαχικών διασποράς.

Περισσότεροι από 2.000 πολίτες σκοτώθηκαν, συμπεριλαμβανομένων 88 παιδιών, και χιλιάδες ακόμη τραυματίστηκαν. Περισσότεροι από 200.000 Σέρβοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους το Κοσσυφοπέδιο.

πηγη

Δείτε επίσης

Είναι δυνατόν; Φέρνουν 1000 «μετανάστες» και τις ΜΚΟ τους, ΚΟΛΗΤΑ με το Στρατόπεδο των Ειδικών Δυνάμεων… ΖΗΤΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και όχι μόνο για το ΚΕΕΔ.!!

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ Οριστική φαίνεται να είναι η …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *