888 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-ΑΣΕΠ-3Κ/2018-Οριστικά αποτελέσματα: «Κόλλησε» η ανακοίνωση σε δύο δόσεις -Πότε θα εκδοθούν | Kontasas
Αρχική / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-ΑΣΕΠ-3Κ/2018-Οριστικά αποτελέσματα: «Κόλλησε» η ανακοίνωση σε δύο δόσεις -Πότε θα εκδοθούν

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-ΑΣΕΠ-3Κ/2018-Οριστικά αποτελέσματα: «Κόλλησε» η ανακοίνωση σε δύο δόσεις -Πότε θα εκδοθούν

Στην… γραφειοκρατία «κόλλησε» σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της aftodioikisi.gr, η υλοποίηση της συμφωνίας μεταξύ της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εσωτερικών και του ΑΣΕΠ για ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων της προκήρυξης 3Κ/2018 σε δύο δόσεις, που είχε αποκαλύψει η ιστοσελίδα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ενώ συμφωνήθηκε να δοθεί προτεραιότητα στους περίπου 3.500 ήδη εργαζόμενους με τους προσωρινούς πίνακες, προκειμένου να ανακοινωθούν οι οριστικοί πίνακες για τους συγκεκριμένους επιτυχόντες, στην πορεία εκτιμήθηκε ότι η συγκεκριμένη διαδικασία είναι πιθανόν να καθυστερήσει ακόμη περισσότερο τον έλεγχο.

Κι αυτό γιατί τόσο το ΑΣΕΠ όσο και το υπουργείο Εσωτερικών δεν έχουν τα στοιχεία των ήδη εργαζομένων τα οποία θα έπρεπε να ζητηθούν από τους δήμους. Το γεγονός αυτό εκτιμήθηκε ότι θα καθυστερούσε τουλάχιστον μία με δύο εβδομάδες την διαδικασία, γεγονός απαγορευτικό.

Έτσι, αποφασίσθηκε η διαδικασία του ουσιαστικού ελέγχου να συνεχισθεί με εντατικούς ρυθμούς και τη συμμετοχή σχεδόν του συνόλου των υπαλλήλων του ΑΣΕΠ, με στόχο οι οριστικοί πίνακες επιτυχόντων να ανακοινωθούν έως τα τέλη Νοεμβρίου ή το πολύ το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου.

πηγη

Δείτε επίσης

ΟΑΕΔ -Κοινωφελής εργασία: Ξεκινάει η υποβολή αιτήσεων για 8.933 προσλήψεις

Μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας και ειδικότερα μέχρι την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, αναµένεται να …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *