ΕνημέρωσηΟικονομία

Απονομή του BCS Academic Membership στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Σε επίσημη Τελετή που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021 στην Βρετανική Πρεσβευτική Κατοικία, απονεμήθηκε η εξαιρετικά υψηλή διάκριση του BCS [British Computer Society] Academic Membership στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο.

Την τελετή τίμησε με ομιλία του η Αυτού Εξοχότης ο Πρέσβης του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Matthew Lodge. Ακολούθως παρέθεσε ομιλία ο Πρόεδρος του BCS στην Ελλάδα και Fellow του BCS κ. Χρήστος Σταυρουλάκης, ο οποίος απένειμε τον τίτλο BCS Academic Membership στον Principal του Μητροπολιτικού Κολλεγίου κ. Δημήτριο Διαμαντή. Εκ μέρους του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, ομιλίες παρέθεσαν οι Καθηγητές Δρ Τρίαντ Φλουρής, Vice PrincipalAcademic Affairs, και Αντώνιος Μουχταρόπουλος, Dean of Digital Learning & EdTech. Την τελετή τίμησε με την παρουσία της, εκ μέρους του Βρετανικού Συμβουλίου, η κα Κατερίνα Φεγγάρου, Education Marketing Manager. Μετά το πέρας των ομιλιών, παρατέθηκε δεξίωση.

Στα πλαίσια των σημαντικών ευεργετημάτων του BCS Academic Membership, 400 Φοιτητές Πληροφορικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου γίνονται Student Members του BCS, και εντάσσονται σε Student Chapter του BCS που θα λειτουργήσει στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο. Επίσης 20 Καθηγητές Πληροφορικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου γίνονται Professional Members του BCS. Οι Φοιτητές και οι Καθηγητές Πληροφορικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, θα έχουν πλήρη πρόσβαση στις ανεκτίμητες επιστημονικές πηγές του BCS, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν πάνω από 1000 online BCS courses, καθώς επίσης και σε εξειδικευμένους Mentors του BCS, για όλα τα θέματα Πληροφορικής. Παράλληλα θα μπορούν να συμμετέχουν στα κορυφαία Επιστημονικά Συνέδρια και Σεμινάρια του BCS, και να χρησιμοποιούν την προηγμένη τεχνολογική υποδομή και τις διακεκριμένες μεθοδολογίες Πληροφορικής του BCS. Για τον σκοπό αυτό, κατασκευάστηκε στο web site του BCS, ειδικό portal για το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, το οποίο θα μπορεί στο εξής να χρησιμοποιεί τα λογότυπα του BCS καταδεικνύοντας την ιδιότητα του ως Academic Member του BCS.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger