Απορρίφθηκαν οι ενστάσεις αντισυνταγματικότητας στο ν/σ για τα ΜΜΕ

Aπορρίφθηκαν από την κυβερνητική πλειοψηφία οι ενστάσεις αντισυνταγματικότητας που είχαν καταθέσει το ΜέΡΑ 25 και η Ελληνική Λύση στο νομοσχέδιο για τα ΜΜΕ, για διαφορετικούς ωστόσο, λόγους το κάθε κόμμα.

Ο παριστάμενος υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Θεόδωρος Λιβάνιος απαντώντας στην κριτική των κομμάτων της αντιπολίτευσης περί λογοκρισίας επεσήμανε ότι θα υπάρξει νομοτεχνική αλλαγή στο άρθρο 8 και επέκρινε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι διαμαρτύρεται για μια κοινοτική οδηγία που ψηφίστηκε επί των ημερών του. Όπως είπε μάλιστα, με την αλλαγή που θα γίνει δεν υπάρχει «λόγος να τσακωνόμαστε».

«H κυβέρνηση και εγώ προσωπικά δεν δέχομαι να υπάρχει καμία αμφιβολία επί δημοκρατικών δικαιωμάτων θα κάνουμε την νομοτεχνική βελτίωση παρότι πρόβλημα επί της ουσίας δεν υπάρχει για τους καλλιτέχνες», ανέφερε ο κ. Λιβάνιος και στρέφοντας τα βέλη του κατά της αντιπολίτευσης ανέφερε πως μετά το αφήγημα της αστυνομοκρατίας βρήκε το αφήγημα της λογοκρισίας. «Τελευταία λέτε για ΕΡΕ, είμαστε στο 2021, έχουν ξεπεραστεί αυτά τα πράγματα», είπε.

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση