Αποσωληνώθηκε ο 30χρονος που δέχτηκε δάγκωμα από κόμπρα


Αποσωληνώθηκε την Παρασκευή ο 30χρονος που νοσηλευόταν στην εντατική του νοσοκομείου ‘Άγιος Σάββας’ έπειτα από δάγκωμα κόμπρας στο χέρι. Ο άντρας διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο όπου εκτός μονάδας συνεχίζει την αποθεραπεία του.

«Ο νεαρός ασθενής είναι πάρα πολύ καλά πλέον. Ήδη από την Παρασκευή είχε αποσωληνωθεί. Τον είδα και προσωπικώς. Ήταν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και στη συνέχεια διακομίστηκε στο πρώτο νοσοκομείο υποδοχής στο Ιπποκράτειο όπου βεβαίως εκτός μονάδας εντατικής συνεχίζει να παρακολουθείται για να ολοκληρώσει την αποθεραπεία του», είπε ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας στο νοσοκομείο ‘Άγιος Σάββας’, κ. Θεόδωρος Κόρμας μιλώντας στο Μega.

«Από όλα όσα μου είπε αντιλαμβάνεται το γεγονός αυτό σαν μια επώδυνη περιπέτεια που δεν θα ήθελε να ζήσει ξανά. Το ίδιο φίδι είχε κάνει μία προσπάθεια να τον δαγκώσει πριν από 20 μέρες και απέτυχε, και αυτό τον έκανε να αισθανθεί ότι δεν θα μπορούσε να τον δαγκώσει ποτέ. Έτσι λοιπόν τη δεύτερη φορά συνέβη αυτό που συνέβη», πρόσθεσε.Source link

realhosting
loading...

Απάντηση