ΑΡΝΕΙΤΑΙ Η ΚΟΥΡΚΟΥΛΑ ΟΤΙ ΕΜΕΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ Ο ΛΙΓΝΑΔΗΣ! ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ; ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΤΗ, ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ, ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ; ΑΝ ΟΧΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΜΕΝΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ; ΣΕ ΠΟΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ; ΘΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ

Η Ελένη Κούρκουλα, δεν αρνήθηκε τη φιλική σχέση που είχε με τον Δημήτρη Λιγνάδη, όμως απάντησε και στις φήμες που ήθελαν να βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου.

Η Ελένη Κούρκουλα μίλησε στην εκπομπή Happy Day και όπως είπε η παρουσιάστρια της εκπομπής, η πολιτικός αυτή την περίοδο αναρρώνει από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, με συνέπεια να μη μπορεί να έρθει σε επαφή με κόσμο, εξαιτίας του κορωνοϊού.

«Δεν ήταν το δικό της σπίτι, στο οποίο έμενε τις τελευταίες ώρες ο Δημήτρης Λιγνάδης. Δεν αρνήθηκε ότι τον γνωρίζει, ότι έκαναν παρέα, ότι είναι φίλοι. Μου είπε ότι δεν είχε καμία εικόνα γι’ αυτή την παραβατική συμπεριφορά, είχε μια εικόνα για τη σεξουαλική του προτίμηση αλλά σίγουρα δεν είχε ιδέα για το νεαρό της ηλικίας των θυμάτων που προσέγγιζε. Τα καταδικάζει και της προκαλούν αποστροφή. Δεν ήταν στο σπίτι της…», τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

πηγη

realhosting
loading...

Απάντηση