888 Αρτέμης Σώρρας: Δηλώνει πολιτικός κρατούμενος – Επιμένει για τα 600 δισ. | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Αρτέμης Σώρρας: Δηλώνει πολιτικός κρατούμενος – Επιμένει για τα 600 δισ.

Αρτέμης Σώρρας: Δηλώνει πολιτικός κρατούμενος – Επιμένει για τα 600 δισ.


Ο Αρτέμης Σώρρας υποστήριξε ότι θεωρεί πολιτική δίωξη, ενώ επιμένει στον ισχυρισμό ότι έχει τα 600 δισεκατομμύρια που θα σώσουν την Ελλάδα.

Το δρόμο που στο παρελθόν έχουν κινηθεί άλλοι κατηγορούμενοι ενώπιον των δικαστικών αρχών όπως για παράδειγμα ο Άκης Τσοχατζόπουλος επέλεξε ο Αρτέμης Σώρρας στο πολυσέλιδο υπόμνημα που κατέθεσε ενώπιον του ανακριτή πριν κριθεί προσωρινά κρατούμενος. Ο Αρτέμης Σώρρας υποστήριξε ότι θεωρεί πολιτική την δίωξή του, ενώ επιμένει στον ισχυρισμό ότι είναι κάτοχος των 600 δισ. ευρώ που θα σώσουν την Ελλάδα.

Βέβαια, ο Αρτέμης Σώρρας που βρίσκεται από χθες στις φυλακές κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, καθως οι δικαστικές αρχές έχουν καταλήξει πως δεν διαθέτει ούτε…ευρώ!

Αντίθετα, ο Αρτέμης Σώρρας ανέφερε ενώπιον του ανακριτή πως : “Είχα και έχω στερεά την πεποίθηση για τα χρηματοοικονομικά μου εργαλεία, που είναι κυρίαρχη βούλησή μου να βοηθήσω την Ελλάδα και τους απανταχού Έλληνες”.

Την ίδια στιγμή, ο κατηγορούμενος για σειρά κακουργηματικών πράξεων αρνήθηκε κατηγορηματικά τα περί εγκληματικής οργάνωσης προσθέτοντας ότι “Όταν ο πολιτικός μου φορέας άρχισε να ενδυναμώνεται στην Λαϊκή βάση και όταν ανοίχθησαν περισσότερα από 200 γραφεία σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, το παρόν πολιτικό σύστημα τρομοκρατήθηκε και θέλησε, μη συλλαμβάνοντας ούτε έναν κουκουλοφόρο, τέτοιοι παρακρατικοί μας επετίθοντο, είτε με καταστροφές και πυρπολήσεις των γραφείων του πολιτικού μας φορέα, είτε με απόπειρες δολοφονίας μου, είτε με εκφοβισμό των μελών μας, είτε αλλά κυρίως με την άσκηση διώξεως εναντίον μου, με αναπόδεικτες και έωλες και αβάσιμες και αναληθείς κατηγορίες να με εξοντώσει, να με φιμώσει και να με αναγκάσει να αρνηθώ τα αυταπόδεικτα οικονομικά μου εργαλεία. Είναι, λοιπόν, κυρίως και σαφέστατα πολιτική η εναντίον μου δίωξη”.

Αρτέμης Σώρρας: Ο αυτοαποκαλούμενος δισεκατομμυριούχος…

Σε άλλο σημείο της απολογίας του ο Σώρρας ισχυρίζεται : “Είμαι πλήρης, αποκλειστικός, διαφιλονίκητος νόμιμος κύριος, νομέας, κάτοχος και κομιστής είκοσι οκτώ (28) κοινών ανωνύμων μετοχών (εκ των 280.000) της ανωνύμου εταιρείας με την επωνυμία ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ Α.Ε. συγχωνευθείσης δι’ απορροφήσεως από την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. ονομαστικής αξίας εκάστης εκατόν είκοσι πέντε (125) χρυσών γαλλικών φράγκων, οι οποίες λόγω της ακυρώσεώς τους έχουν χαρακτήρα αξιογράφου-χρεογράφου-χρεωστικού ομολόγου και η αξία τους έχει εκτιμηθεί σήμερα στο ποσόν των 678.647.978.985 δις ευρώ η κάθε μία. Στις 28-9-2012 κατέθεσα πρόταση χρηματοδότησης της Ελλάδος για το ποσό των Εξακοσίων Δισεκατομμυρίων (600.000.000.000) Δολλαρίων ΗΠΑ, θέτοντας ως αντασφάλεια χρεόγραφα-διεθνείς συναλλαγματικές (International Bills of Exchange- IBOE) του US Treasury.

Για την πρότασή μου αυτή ενημέρωσα όλους τους σχετικούς εθνικούς φορείς καθώς και τους λειτουργούς του ΔΝΤ, ΕΕ και ΕΚΤ (ΤΡΟΪΚΑ) καθώς και την Κυβέρνηση των ΗΠΑ και όλα τα αρμόδια τμήματα.

Την πρότασή μου συνόδευαν όλα τα απαραίτητα συνοδευτικά και υποστηρικτικά έγγραφα με πλήρη σοβαρότητα και διαφάνεια και ειδικότερα προσαρτήθηκε και η πιστοποίηση της κατάθεσης σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό υπέρ της Ελληνικής Δημοκρατίας”.

Πηγή
Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Δείτε επίσης

ΕΚΤΑΚΤΟ: Εθνικιστικό παραλήρημα από την Άγκυρα – Μπαχτσελί: «Θα σας βυθίσουμε όπως σας ρίξαμε στη θάλασσα της Σμύρνης»

Έχουν ξεφύγει εντελώς στην Άγκυρα καθώς η επιθετική ρητορική και οι προκλητικές ενέργειες έχουν ξεπεράσει …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *