Επικαιρότητα

Αρχίζουν τα «ΩΡΑΙΑ»: Έτσι να κάνουν οι ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ Χριστούγεννα!!! Θα γίνει το «ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ» με το ΒΙΝΤΕΟ

Λίγο μετά την ανακοίνωση του ΠΟΥ πως υπάρχει «ψευδής αίσθηση ασφάλειας στην Ευρώπη, ότι τα εμβόλια τελείωσαν την πανδημία». Ποιά ζωή πίσω;;; ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ!!!

Η Ευρώπη βρίσκεται για άλλη μια φορά στο επίκεντρο της πανδημίας της Covid-19 εν μέσω μιας «ψευδούς αίσθησης ασφάλειας» που προσφέρουν τα εμβόλια, ανέφερε ΧΘΕςο γενικός διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους.

«Σε πολλές χώρες και κοινότητες, ανησυχούμε για την ψευδή αίσθηση ασφάλειας, ότι τα εμβόλια τελείωσαν την πανδημία και ότι οι άνθρωποι που έχουν εμβολιαστεί δεν χρειάζεται να λαμβάνουν άλλες προφυλάξεις», πρόσθεσε.

Ψευδή αίσθηση ασφάλειας λοιπόν τα εμβόλια!

Ως εκ τούτου οι τηλέ-ειδικοί και οι δημοσιογράφοι, συνεχίζοντας να επικρίνουν τους ανεμβολίαστους, ζητούν ρεβεγιόν μόνο για εμβολιασμένους, όλοι όμως με rapid test και συνεργεία εργαστηρίων για την διενέργεια μοριακών τεστ να είναι κάτω από κάθε σπίτι μαζί με το Catering, δηλαδή εκείνους που θα φέρουν τα φαγητά της βραδιάς!!!

Ο τηλέ-ειδικός μάλιστα ενοχλήθηκε, στην αρχή, καθώς νόμιζε πως ο δημοσιογράφος αστειεύεται!!!

«ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΩΩΩΩΩ», έσπευσε να τον ηρεμήσει!

Δείτε:

 

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock