ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ “ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ”. ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ!!! ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΡΥΠΗΣΟΥΝ – ΑΝΥΚΟΥΣΤΗ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ


Μπροστά σε μια ανήκουστη καταπάτηση του Συντάγματος βρίσκεται η χώρα με υπογραφή Μητσοτάκη. Λίγο μετά την εμφάνιση τριών καθηγητών από την επιτροπή – “σκιώδη Κυβέρνηση” των λοιμωξιολόγων, ο Πέτσας ανέφερε τα προνόμια που θα έχουν όσοι εμβολιαστούν.

Δημιουργούνται πολίτες δύο ταχυτήτων. Τους υπάκουους εμβολιασμένους και τους παρίες – “ψεκασμένους” σε αντίθεση με όσα προβλέπει το Σύνταγμα που αναφέρει ότι “οι πολίτες είναι όλοι ίσοι”.

Διαβάστε τι είπε ο κ. Πέτσας νωρίτερα στον ΣΚΑΙ:

«Χρειάζονται προνόμια σε όσους εμβολιάζονται προκειμένου να είναι ένας σαφές κίνητρο και να καμφθούν οι αντιστάσεις σε όσους έχουν δεύτερες σκέψεις ή έλκονται από θεωρίες συνωμοσίας» τόνισε μεταξύ άλλων.

Όπως ανέφερε ο κ. Πέτσας αφού υπάρχουν πλέον διαθέσιμα εμβόλια θα πρέπει να δοθούν κίνητρα σε όσους έχουμε εμβολιαστεί όπως μεγαλύτερης κίνησης ελευθερίας εντός και εκτός επικράτειας, δυνατότητα να επισκέπτονται χώρους που είναι κλειστοί τώρα και θα ανοίξουν και παρόμοιες ελευθερίες.

Παράλληλα εξήγησε πως αυτό είναι κάτι που συζητείται εδώ και ένα μήνα και εκτίμησε πως στα μέσα Ιουνίου είναι το χρονικό διάστημα που θα παρθούν κάποιες αποφάσεις για να επιταχυνθεί ο εμβολιασμός.

Αναφορικά με τα εμβολιαστικά κέντρα τόνισε πως αρχικά είχε ειπωθεί για 1018 στον πρώτο σχεδιασμό ενώ πλέον έχουν φτάσει 50% πάνω από τον αρχικό σχεδιασμό .

Τέλος σημείωσε πως είναι καλύτερο να κάνεις το πιο γρήγορο εμβόλιο παρά να περιμένεις την πιο εξεζητημένη επιλογή.

πηγη

 
loading…

loading…

loading…

realhosting
loading...

Απάντηση