888 ΑΣΕΠ: Έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων της προκήρυξης 1Ε/2017 | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / ΑΣΕΠ: Έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων της προκήρυξης 1Ε/2017

ΑΣΕΠ: Έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων της προκήρυξης 1Ε/2017

Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 1E/2017 (ΦΕΚ 7/15.02.2017, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) για την πλήρωση μίας (1) θέσης Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού, στη Ρυθμιστική Αρχή Λιμένων (Ρ.Α.Λ.) στο γνωστικό αντικείμενο “Εποπτεία, Παρακολούθηση και Έλεγχος Αγοράς” [κωδικός θέσης: 10001], με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. έχει αναρτηθεί ο πίνακας προσληπτέου, αναπληρωματικών, αποκλειομένων κατά τα στάδιο της προεπιλογής και μη κληθέντων σε συνέντευξη καθώς και ο πίνακας αποκλειόμενων της αξιολόγησης για τυπικούς λόγους .

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι αποκλειόμενοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό ταυτότητας. Όλοι οι πίνακες που καταρτίστηκαν στο πλαίσιο έκδοσης των οριστικών αποτελεσμάτων (προσληπτέου, αναπληρωματικών, αποκλειομένων κατά τα στάδιο της προεπιλογής και μη κληθέντων σε συνέντευξη καθώς και ο πίνακας αποκλειόμενων της αξιολόγησης για τυπικούς λόγους) μπορούν να αναζητηθούν στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ, (Πουλίου 6, Αμπελόκηποι).

Ο πίνακας προσληπτέου απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» (Ν.3861/13.7.2010) μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Πηγή
Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Δείτε επίσης

Δημόσιο: Θα γίνουν 5.330 προσλήψεις το 2021

ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ Οι υπουργοί …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *