Τρόπος Ζωής

Ο Μπομπ Ντίλαν απέτισε φόρο τιμής στον Τζέρι Λι Λιούις – Διασκεύασε το «I Can't Seem to Say Goodbye»

Με μια διασκευή της επιτυχίας του 1970 «I Can’t Seem to Say Goodbye», ο Μπομπ Ντίλαν απέτισε φόρο τιμής στον αείμνηστο Τζέρι Λι Λιούις κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στο Νότιγχαμ. Διασκεύασε το κομμάτι μετά την είδηση του θανάτου του 87χρονου.

Μετά από μία σειρά από πρόωρες ανακοινώσεις για τον θάνατο του καλλιτέχνη που κυκλοφόρησαν την προηγούμενη εβδομάδα, ο θάνατος του Τζέρι Λι Λιούις επιβεβαιώθηκε επίσημα το πρωί της Παρασκευής. Έτσι, την ίδια μέρα ο Μπομπ Ντίλαν διέκοψε το σόου του στην Αγγλία για να αποτίσει τα σέβη του στον θρυλικό καλλιτέχνη.

Είπε στους θαυμαστές του, που παρακολουθούσαν τη συναυλία, στο Motorpoint Arena: «Δεν ξέρω πόσοι από εσάς γνωρίζετε, αλλά ο Τζέρι Λι έχει φύγει. Θα παίξουμε αυτό το τραγούδι, ένα δικό του. Ο Τζέρι Λι θα ζει για πάντα – όλοι το ξέρουμε αυτό».

Στη συνέχεια ξεκίνησε μια συγκινητική διασκευή του «I Can’t Seem To Say Goodbye».

Σε μια συνέντευξη του 1969 στο Rolling Stone, ο Ντίλαν είχε αναφερθεί στον χρόνο που είχε περάσει με τον Λιούις δουλεύοντας στο ίδιο στούντιο. Ο Λιούις από την πλευρά του έχει διασκευάσει το τραγούδι «Rita May» του Ντίλαν.

To άρθρο Ο Μπομπ Ντίλαν απέτισε φόρο τιμής στον Τζέρι Λι Λιούις – Διασκεύασε το «I Can't Seem to Say Goodbye» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock