ΕνημέρωσηΟικονομία

Η Zealots of Nature του ομίλου COCO-MAT και η Polygreen λένε όχι στις πλαστικές συσκευασίες

Μία ακόμα σημαντική πρωτοβουλία για το πρώτο νησί της Ελλάδας με μηδενικά απόβλητα, μέσω του  ολοκληρωμένου προγράμματος κυκλικής οικονομίας “Just Go Zero Tilos”.

Η Zealots of Nature, ελληνική εταιρεία φυσικών καλλυντικών και η Polygreen, ελληνική εταιρία ηγέτης στον τομέα της κυκλικής οικονομίας παγκοσμίως, συνεργάζονται για πρώτη φορά με άξονα τον κοινό τους στόχο για ένα plastic free περιβάλλον και ένα κόσμο χωρίς απόβλητα!

Οι δύο εταιρείες συνάπτουν στρατηγική συνεργασία και παρέχουν σε όλα τα ξενοδοχειακά καταλύματα της Τήλου, τα καινοτόμα σαμπουάν και αφρόλουτρα σε στερεή μορφή μέσα σε χάρτινη, ανακυκλώσιμη συσκευασία που τα κάνει πρακτικά, εύκολα στη μεταφορά τους και είναι 100% φιλικά προς το περιβάλλον, δίνοντας έμπρακτη λύση στη μείωση του πλαστικού αποτυπώματος της τουριστικής δραστηριότητας του νησιού.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock