Αστέρας Βάρης – Πάπιος και ξερό ψωμί! – Παραμένει πρόεδρος


Ο Αστέρας Βάρης στηρίζει τον Δημήτρη Πάπιο που παραμένει στη θέση του προέδρου.

Αστέρας Βάρης – Δημήτρης Πάπιος: Μπορεί σε κάποιες των περιπτώσεων, τα αυτονόητα να παραλείπονται, όμως στην αυτονόητη επανεκλογή του Δημήτρη Πάπιου, στον προεδρικό θώκο, είναι σίγουρο, πως δεν την προσπερνά κανείς, και δίκαια.

Διότι είναι ο άνθρωπος που στην παρούσα φάση, μπορεί κι έχει τη δυνατότητα να σηκώσει αυτό το μεγάλο αυτός βάρος, που λέγεται Αστέρας Βάρης. Αναμφίβολα τα χαμόγελα και η ικανοποίηση, από την εξέλιξη αυτή, ήταν στοιχεία που μπορούσε κανείς να διαπιστώσει στα χαρακτηριστικά όλων όσοι και με κάθε τρόπο και ρόλο, ασχολούνται με τους κυανούς.

Από χθες λοιπόν και μετά τη συγκρότηση του νέου συμβουλίου, ο «νέος» πρόεδρος έχει σηκώσει μανίκια. Πρώτη του προτεραιότητα το κλείσιμο του προπονητή. Σήμερα το απόγευμα θα υπάρξει συνάντηση μεταξύ του ίδιου (Πάπιου) και του Μιχάλη Κάτσικα, προκειμένου να συζητηθεί η επόμενη μέρα. Πάντως εκείνο που φαίνεται σε πρώτη φάση είναι πως δεν θα υπάρξει ρήξη και πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μείνει ο έμπειρος προπονητής και τη νέα χρονιά.

Τώρα όσον αφορά τη σύνθεση του υπόλοιπου διοικητικού συμβουλίου είναι η εξής: Αντιπρόεδρος: Αντάρτης Ανδρέας, Γενικός Γραμματέας: Γκορίτσας Νίκος, Ταμίας: Γιαννάκου Μαρία, Ειδικός
Γραμματέας: Κυριαζόπουλος Στέφανος, Τακτικά Μελη: Παπαμιχαήλ Βασίλης, Βασιλόπουλος Γιώργος, Αναπληρωματικά Μέλη: Ξυγκάς Δημήτρης, Μακρής Γιώργος.

πηγη
loading…

loading…

loading…

realhosting
loading...

Απάντηση