ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΕΙΔΗΣΗ! ΤΟΥΣ ΠΙΕΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΕΝΕΔΩΣΑΝ! ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ – ΕΤΣΙ ΤΙΜΩΡΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΣΕ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ; ΚΑΤΕΦΥΓΑΝ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ;

Σε «φιάσκο» καταλήγει η υπόθεση της κατασκοπείας στο Καστελόριζο  ύστερα από την σύλληψη δύο μουσουλμάνων της Θράκης από τις Αρχές με την κατηγορία ότι φωτογράφιζαν στρατιωτικές εγκαταστάσεις και πολεμικά σκάφη του ΠΝ.
Αυτό γιατί και οι δύο συλληφθέντες, δηλαδή ο 35χρονος υπάλληλος του τουρκικού προξενείου στη Ρόδο όσο και ο 54χρονος ναυτικός, μάγειρας σε πλοίο εταιρείας που εκτελεί δρομολόγιο στην άγονη γραμμή Ρόδου – Καστελλορίζου, αφέθησαν ελεύθεροι πριν από λίγη ώρα!

Αφού οδηγήθηκαν και οι δύο στον Εισαγγελέα και τους ασκήθηκε ποινική δίωξη, στη συνέχεια αφέθησαν ελεύθεροι, σαν να πρόκειται για πλημμέλημα!

Έτσι  ο γραμματέας του τουρκικού προξενείου  αφέθηκε ελεύθερος και πήρε πενθήμερη προθεσμία για να απολογηθεί, ενώ ελεύθερος αφέθηκε και ο μάγειρας που διώκεται σε βαθμό πλημμελήματος και θα παραπεμφθεί σε τακτική δικάσιμο.

Και οι δύο τους, σύμφωνα με πληροφορίες κατέφυγαν στο τουρκικό προξενείο στην πόλη της Ρόδου, εκμεταλλευόμενοι το άσυλο!

Και οι δύο τους κατηγορούνταν από τις ελληνικές Αρχές για παράβαση του άρθρου 148 Π.Κ. (κατασκοπεία) και του Α.Ν. 376/1936 (περί μέτρων ασφαλείας οχυρών θέσεων) κατά συναυτουργία και η δικογραφία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου, με την περαίωση της, για να αξιολογηθούν τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί και να ασκηθούν διώξεις για τα περαιτέρω.

Άγνωστο με ποιο αιτιολογικό οι μουσουλμάνοι αφέθησαν ελεύθεροι, κάτι που σημαίνει  πως η υπόθεση οδηγείται σε φιάσκο.

πηγη

realhosting
loading...

Απάντηση