Επικαιρότητα

Αττική Οδός: Βίντεο με τη διάσωση 49χρονου με σκλήρυνση κατά πλάκας από στρατιώτες – Ήταν εγκλωβισμένος για 24 ώρες. Ο άνδρας περιγράφει τις δραματικές ώρες που έζησε

Τις δραματικές στιγμές που βίωσε στην Αττική Οδό όπου βρέθηκε εγκλωβισμένος για μια ολόκληρη ημέρα περιγράφει ένας 49χρονος που πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας. Τον άνδρα μετέφεραν στρατιώτες προς το όχημα της Πυροσβεστικής για να τον απομακρύνουν από το σημείο, όπως φαίνεται σε βίντεο με την επιχείρηση….

 

«Οι ώρες ήταν δραματικές. Μπήκα στην Αττική Οδό γύρω τη Δευτέρα στις 11.30 το πρωί. Έμεινα εκεί εώς τις 11.30 της Τρίτης. Ο στρατός με απεγκλώβισε και με μετέφερε», ανέφερε αρχικά ο κ. Γιάννης, μιλώντας στο Mega.

«Όλη μέρα δεν είχα πάρει την αγωγή μου, όλη νύχτα δεν πέρασε κανένας»

«Όλη μέρα δεν είχα πάρει την αγωγή μου, γιατί δεν τα είχα μαζί μου. Δεν είχα πρόσβαση και δε μπορούσα να ενημερώσω κανεναν. Όλη νύχτα δεν πέρασε κανένας, ήμουν με τον συνεργάτη μου όλη μέρα και περάσαμε το βράδυ εκεί, ούτε νερό ούτε τίποτα. Ο στρατός ήρθε το πρωί και μας έδωσε λίγο νερό και μία μπάρα, αυτή που έχουν στον στρατό», συμπλήρωσε.

«Θα κινηθώ νομικά, δεν ξέρω που θα καταλήξει αυτό, η ταλαιπωρία που περάσαμε όλοι μας, και δεν μας προειδοποίησε κανένας, δεν μας απαγόρευσε κανένας την είσοδο μας στην Αττική Οδό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γιάννης.

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock