Αυγενάκης: Ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα


Υπερψηφίστηκε κατά πλειοψηφία από την Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο για τον επαγγελματικό αθλητισμό. Υπέρ της αρχής του νομοσχεδίου ψήφισε η ΝΔ, κατά ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΜέΡΑ 25, ενώ παρών δήλωσαν ΚΙΝΑΛ και Ελληνική Λύση.

Την ίδια ώρα, με τις ψήφους των βουλευτών της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ «πέρασε» η τροπολογία που προβλέπει τη δυνατότητα δημιουργίας «δεύτερων ομάδων» από τις ΠΑΕ που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της «Super League Ι».

Κλείνοντας στη συζήτηση ο αρμόδιος υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης επεσήμανε πως «ανοίγει» ο δρόμος για την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα. Ομάδα επιτροπής λοιμωξιολόγων, όπως είπε, επεξεργάζεται σχέδιο με βάση τα νέα δεδομένα για την επικαιροποίηση του πρωτοκόλλου που είχε καταθέσει προ μηνών η «Super League Ι» και είχε μπει στον «πάγο» λόγω του δεύτερου κύματος της πανδημίας. Θα ληφθεί υπόψη η πρόταση για παρουσία μεγαλύτερου αριθμού φιλάθλων βάσει των εμβολιασμένων. Το πρωτόκολλο αυτό θα αποτελέσει, σύμφωνα με τον κ. Αυγενάκη, οδηγό και για τα πρωτόκολλα και των υπολοίπων διοργανώσεων και αθλημάτων.Source link

realhosting
loading...

Απάντηση