ΕνημέρωσηΠολιτική

Αυγενάκης σε ΕΓΟ: Στείλτε αμέσως τις 26 καταγγελίες για κακοποίηση στη Δικαστική Επιτροπή

Την άμεση ενεργοποίηση της Δικαστικής Επιτροπής της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας ζήτησε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης από το ΔΣ της ΕΓΟ, στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα, κατόπιν πρόσκλησής του.

Ο υφυπουργός ζήτησε ενημέρωση από τα μέλη του ΔΣ της Ομοσπονδίας για τις ενέργειές τους, τόσο από το τέλος Οκτωβρίου όταν και έγιναν κοινωνοί των καταγγελιών των 26 επίσημων καταγγελιών πρώην πρωταθλητριών και πρωταθλητών για κακοποιητικές συμπεριφορές προπονητών τις δεκαετίες ’80,’90 και ’00, όσο και από τις 7 Ιανουαρίου, οπότε τους διαβιβάστηκε το αντίστοιχο πόρισμα της έρευνας του υφυπουργείου.

Διαπιστώθηκε ότι παρότι προβλέπεται και υφίσταται εντός της Ομοσπονδίας Γυμναστικής ανεξάρτητο και αρμόδιο όργανο για να επιληφθεί επί των καταγγελιών, η πενταμελής Δικαστική Επιτροπή, εντούτοις δεν έχει ενεργοποιηθεί στην υπόθεση από το ΔΣ, παρότι η Δικαστική Επιτροπή το έχει ζητήσει.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger