888 Αυξημένη και σήμερα η κίνηση στα λιμάνια μετά τη λήξη της απεργίας της ΠΝΟ | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Αυξημένη και σήμερα η κίνηση στα λιμάνια μετά τη λήξη της απεργίας της ΠΝΟ

Αυξημένη και σήμερα η κίνηση στα λιμάνια μετά τη λήξη της απεργίας της ΠΝΟ

Είκοσι ένα δρομολόγια έχουν προγραμματιστεί για σήμερα από το λιμάνι του Πειραιά ενώ η κίνηση αναμένεται να είναι αυξημένη και από τη Ραφήνα και από το Λαύριο, καθώς έληξε η απεργία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.

Χθες από τον Πειραιά έγιναν 14 δρομολόγια και αναχώρησαν 3.878 επιβάτες, ενώ για τα νησιά του Αργοσαρωνικού 14 αναχωρήσεις με 969 επιβάτες. Από το λιμάνι της Ραφήνας έγιναν 5 δρομολόγια πλοίων και αναχώρησαν 727 επιβάτες και από το Λαύριο έγινε ένα δρομολόγιο με 90 αναχωρήσεις επιβατών.

Την απόφαση για λήξη της απεργίας έλαβε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΝΟ, με τους ναυτεργάτες να αποδέχονται τελικά τη νέα πρόταση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας για αυξήσεις 2% αναδρομικά από 1/1/2018 και νέα διαπραγμάτευση αργότερα για το 2019.

(φωτογραφία αρχείου)

newsbeast.gr

Πηγή

Δείτε επίσης

“ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ” Ή ΞΕΦΤΙΛΑ; – ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΣΙΜΠ@ΥΚΙ@ ΣΕ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ, ΜΕΘΥΣΤΑΚΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ; – ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΜΑΣΤΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΩΝ “ΠΑΓΚΟΜΙΩΝ ΛΙΓΟΥΡΗΔΩΝ”; – (ΕΙΚΟΝΕΣ)

ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ Την ονομάσαμε …