Αυστραλία: Η δραματική διάσωση ενός σκύλου από την αφρισμένη θάλασσα

Συγκλονιστικά πλάνα κατέγραψε ερασιτεχνική κάμερα από τις ακτές της βορειοανατολικής Αυστραλίας, όπου μία γυναίκα όρμησε μέσα στη γεμάτη από αφρούς θάλασσα της Νέας Νότιας Ουαλίας, για να σώσει την Χέιζελ, ένα σκυλί που παγιδεύτηκε μέσα στην πυκνή μάζα, κινδυνεύοντας να πνιγεί.

Έπειτα από αρκετή προσπάθεια, η γυναίκα κατόρθωσε να σώσει τη φοβισμένη σκυλίτσα

Σύμφωνα με το Reuters, τα τελευταία εικοσιτετράωρα οι βορειοανατολικές ακτές της χώρας, ιδίως η Νέα Νότια Ουαλία και το Κουίνσλαντ βρίσκονται στο επίκεντρο ακραίων καιρικών φαινομένων που προσιδιάζουν σε κυκλώνα.

Υπενθυμίζεται ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο, η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας της Αυστραλίας έλαβε χιλιάδες κλήσεις σε βοήθεια από πολίτες που είδαν τα σπίτια τους να πλημμυρίζουν και τα επικίνδυνα κύματα να παρασύρουν μεγάλες εκτάσεις του παραλιακού μετώπου κάτω από το νερό.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός στην κύρια παραλία του Μπάιρον Μπέι, όπου τεράστια κομμάτια άμμου καταβυθίστηκαν στο νερό από κύματα ύψους οκτώ μέτρων.

Την ίδια στιγμή, το μεγαλύτερο ύψος βροχοπτώσεων εντοπίζεται σε ολόκληρο το βόρειο τμήμα της Νέας Νότιας Ουαλίας. Υπολογίζεται ότι στο Μπάιρον Μπέι έπεσαν τουλάχιστον 225 χιλιοστά βροχής μέσα σε διάστημα 24 ωρών έως και τις 09:00 το πρωί της Δευτέρας.

Source link

realhosting
loading...

Leave a Reply