ΕνημέρωσηΠολιτική

Ηλιόπουλος: Επιδεινώνει τη θέση του ο Μητσοτάκης με το να συμπεριφέρεται ως κακομαθημένος Λουδοβίκος

Απαντώντας στα όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, με αφορμή τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα για το αδιάβλητο των εκλογών, ο Νάσος Ηλιόπουλος τόνισε πως μέχρι να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επί 50 χρόνια το πολιτικό σύστημα είχε συμφωνήσει πως οι παρακρατικές και οι καθεστωτικές μέθοδοι στην Ελλάδα ανήκαν οριστικώς σε μια άλλη εποχή, που μόνο εχθροί της Δημοκρατίας νοσταλγούσαν.

«Ποτέ ξανά μέχρι σήμερα αρχηγοί κι άλλοι πολιτικοί της αντιπολίτευσης, υπουργοί του εκάστοτε κυβερνώντος κόμματος, δημοσιογράφοι κι επιχειρηματίες δεν ένιωθαν μαζικές παρακρατικές παρακολουθήσεις υπό τη μπαγκέτα του ίδιου του πρωθυπουργού. Ποτέ ξανά εκπρόσωποι της ΕΕ δεν είχαν ζητήσει τη διαλεύκανση μιας υπόθεσης πριν από τις εθνικές εκλογές, μιλώντας σαφώς για σκιές και υπονοώντας πως οι σκιές αυτές θα μπορούσαν να επηρεάσουν το εκλογικό αποτέλεσμα. Ποτέ ξανά δεν είχε τεθεί θέμα για την απρόσκοπτη πορεία μιας προεκλογικής περιόδου από κόμματα της αντιπολίτευσης», υπογράμμισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

Ο ίδιος υποστήριξε πως ο κ. Μητσοτάκης και η «φαμίλια» του στο Μαξίμου φέρουν βαρύτατες ευθύνες για την επικίνδυνη τροπή που έχουν πάρει οι δημοκρατικές διαδικασίες στη χώρα.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock