888 Αυτά Είναι τα 5 Μεγάλα Μυστικά των Celebrities για να Χάνουν Γρήγορα Βάρος | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / TIPS / Αυτά Είναι τα 5 Μεγάλα Μυστικά των Celebrities για να Χάνουν Γρήγορα Βάρος

Αυτά Είναι τα 5 Μεγάλα Μυστικά των Celebrities για να Χάνουν Γρήγορα Βάρος

Το τέλειο κορμί δεν είναι μόνο θέμα γονιδίων. Ας μην γελιόμαστε, κορίτσια. Χρειάζεται προσπάθεια, επιμονή και υπομονή. Διάβασε παρακάτω 5 top tips που θα σε κάνουν να αποκτήσεις και συ το κορμί των ονείρων σου!

1. Η καλή μέρα από το πρωινό φαίνεται

Σύμφωνα με τους ειδικούς, το πρωϊνό πρέπει να καταναλώνεται 30 λεπτά αφού έχεις ξυπνήσει. Μια ιδανική πρόταση θα μπορούσε να είναι ένα φλιτζάνι βρώμη, με κομμάτια φρούτων και ασπράδια αυγού. Η βρώμη περιέχει φυτικές ίνες, ενώ τα ασπράδια είναι πλούσια σε πρωτεΐνες. Αυτός ο συνδυασμός οδηγεί σε κορεσμό και ο οργανισμός μπορεί να κάψει λίπος. Έρευνες έχουν δείξει, ότι όσοι τρώνε πρωϊνό, έχουν μεγαλύτερη επιτυχία στην απώλεια βάρους μακροπρόθεσμα από εκείνους που το παραλείπουν. Άλλωστε, η παράλειψή του, έχει ως αποτέλεσμα την υπερφαγία κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης ημέρας, που είναι και η αιτία αύξησης του βάρους.

Διαβάστε ακόμα:

2. Αντίο, υδατάνθρακες

Η αποφυγή των υδατανθράκων είναι ένα ακόμη τρικ των διάσημων, για να μην πάρουν περιττά κιλά. Είναι αλήθεια, πως οι λευκοί υδατάνθρακες, για παράδειγμα τα ζυμαρικά ή το λευκό ψωμί, είναι πλούσιοι σε θερμίδες και σε περιεκτικότητα ζάχαρης. Για το λόγο αυτό, το σώμα τείνει να «καίει» πρώτα αυτή τη ζάχαρη και αφήνει το αποθηκευμένο λίπος σε τελευταία μοίρα. Οι ειδικοί επισημαίνουν, ότι ναι μεν είναι ωφέλιμο να περιορίζει κανείς την κατανάλωση λευκών υδατανθράκων και να τους αντικαταστήσει με προϊόντα ολικής άλεσης, ωστόσο απαιτείται προσοχή. Και τα ολικής άλεσης, όταν κατακλύζουν τη διατροφή μας, μπορούν να αυξήσουν το βάρος. Χωρίς ενοχές λοιπόν, αλλά όχι ανεξέλεγκτα!

Διαβάστε τη συνέχεια στο καθώς και περισσότερα σχετικά θέματα.

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

Tips Αποθήκευσης για Μικρούς Χώρους!

Σε όλα τα σπίτια, μικρά ή μεγάλα, η αποθήκευση είναι ένας από τους συχνότερους… μπελάδες. …