888 Αυτά τα 7 Μπάνια Έχουν Υπέροχο Στιλ. Δείτε τα! | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / TIPS / Αυτά τα 7 Μπάνια Έχουν Υπέροχο Στιλ. Δείτε τα!

Αυτά τα 7 Μπάνια Έχουν Υπέροχο Στιλ. Δείτε τα!

Το μπάνιο είναι από τα δωμάτια του σπιτιού που μπορείτε να ξεδιπλώσετε τη δημιουργικότητά σας.  Είτε είναι μικρά, είτε είναι μεγάλα, τα μπάνια αποτελούν χώρους που αν τους εκμεταλλευτείτε έξυπνα, μπορείτε να δημιουργήσετε υπέροχες συνθέσεις που θα σας καλωσορίζουν κάθε πρωί που ξυπνάτε.

* Μην ξεχάσετε να πατήσετε τις μπλε λέξεις-προτάσεις στο παρακάτω κείμενο για να δείτε περισσότερα άρθρα που αφορούν το μπάνιο!

Εμείς βρήκαμε 7 μπάνια που όχι απλά είναι έξυπνα και λειτουργικά, αλλά έχουν και υπέροχο στυλ. Διαβάστε παρακάτω για να πάρετε ιδέες και να εμπνευστείτε για το δικό σας μπάνιο.

Το μπάνιο της παρακάτω φωτογραφίας έχει διαχειριστεί το φως πολύ έξυπνα και έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα πολύ φωτεινό περιβάλλον. Ο μεγάλος καθρέπτης αντανακλά το φως που μπαίνει από τα παράθυρα και το διπλασιάζει. Ταυτόχρονα, οι μικρές λεπτομέρειες όπως τα κίτρινα λουλούδια, ο ξύλινος δίσκος και η σκούρα βρύση δίνουν πινελιές χρώματος και δημιουργούν ένα υπέροχο στυλ. Μας αρέσει πολύ!

Το μπάνιο αυτό έχει διαχειριστεί το φως πολύ έξυπνα.

Το έχουμε αναφέρει αρκετές φορές: οι μικροί χώροι δεν μπορούν να σας σταματήσουν από το να τους μετατρέψετε σε μικρά αριστουργήματα. Ζωντανή απόδειξη αυτό το μπάνιο που «μπλέκει» με πανέξυπνο τρόπο σχέδια και χρώματα. Ο απλός καθρέπτης στο κέντρο συνοδεύεται από δύο μικρότερους που βρίσκονται αριστερά και δεξιά. Ο κάθε ένας από τους μικρούς καθρέπτες συνδυάζεται με ένα υπέροχο φωτιστικό και ένα μικρό φυτό, τοποθετώντας τη συμμετρία στο επίκεντρο αυτής της σύνθεσης. Φυσικά, αυτό που πρωταγωνιστεί είναι ο πράσινος νιπτήρας.

Οι μικροί χώροι δεν μπορούν να σας σταματήσουν από το να τους μετατρέψετε σε μικρά αριστουργήματα.

Ένας πανέμορφο, vintage, μικρό μπάνιο που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Ένα «φθαρμένο» έπιπλο δίνει στυλ και μπορεί να μας ταξιδέψει σε άλλη εποχή. Συνδυάζεται πανέμορφα με τα φωτιστικά που βρίσκονται αμφίπλευρα του καθρέπτη. Ένα μεγάλο καλάθι χρησιμεύει για να αποθηκεύονται οι πετσέτες και έρχεται σε πολύ όμορφη χρωματική αντίθεση με το παλ πράσινο που είναι το βασικό χρώμα αυτού του μπάνιου.

Ένα «φθαρμένο» έπιπλο δίνει στυλ και μας ταξιδεύει σε άλλη εποχή.

Δείτε πόσο κομψό και μοντέρνο είναι το παρακάτω βιομηχανικό μπάνιο. Το άσπρο τούβλο στον τοίχο κάνει έντονη αντίθεση με τα σκούρα έπιπλα που διανθίζονται από γήινες χρωματικές πινελιές μέσω των διακοσμητικών αντικειμένων. Το σημείο βέβαια που τα τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω του είναι οι υπέροχες βιομηχανικές λάμπες.

Το σημείο που τα τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω του είναι οι υπέροχες βιομηχανικές λάμπες.

Τολμηρό και υπέροχο. Αυτό το μπάνιο έχει μια απίστευτα όμορφη ταπετσαρία στον τοίχο με κυκλικά σχέδια που «δένουν» άψογα με τον στρογγυλό καθρέπτη. Οι χρυσές βάσεις όπου στηρίζονται τα φωτιστικά σπάνε την ασπρόμαυρη αντίθεση, ενώ τα κάδρα στον αριστερό τοίχο ολοκληρώνουν την πανέμορφη σύνθεση.

Οι χρυσές βάσεις όπου στηρίζονται τα φωτιστικά σπάνε την ασπρόμαυρη αντίθεση.

Άλλο ένα vintage μπάνιο που έχει πάει ένα επίπεδο παραπέρα! Ξύλινα έπιπλα, κρεμαστός καθρέπτης, καφέ ράφια και πλεκτά καλάθια είναι τα στοιχεία που δίνουν την πολύ κομψή και γήινη νότα σε αυτό το μπάνιο και έρχονται σε πολύ όμορφη αντίθεση με τα λευκά είδη υγιεινής. Το σημείο, όμως, εστίασης και η πρωτοτυπία αυτού του μπάνιου είναι τα διακοσμητικά που είναι κρεμασμένα στον τοίχο και του δίνουν τον πολύ ιδιαίτερο vintage χαρακτήρα του.

Το σημείο εστίασης και η πρωτοτυπία αυτού του μπάνιου είναι τα διακοσμητικά που είναι κρεμασμένα στον τοίχο.

Μίνιμαλ, όμορφο και με βιομηχανικά στοιχεία είναι το υπέροχο μπάνιο της παρακάτω φωτογραφίας. Οι τοίχοι με λευκό πλακάκι έρχονται σε αρμονική αντίθεση με την μαύρη ντουζιέρα, την μπάρα της κουρτίνας και το πλαίσιο του παραθύρου. Το μαύρο με το άσπρο συναντιούνται στο πάτωμα το οποίο έχει επενδυθεί με ένα υπέροχο ασπρόμαυρο πλακάκι. Στα highlights η μπλε πόρτα!

Η μπλε πόρτα κάνει τη διαφορά!

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

Αόρατα Παράθυρα με 3 Μόνο Κινήσεις!

Μπορεί να σας έχουμε δώσει αρκετές λύσεις για το πώς να καθαρίζετε τα τζάμια σας αλλά τώρα είναι η ώρα να μάθετε τον σωστό τρόπο για να καθαρίζετε τα παράθυρά σας. Ξεκινήστε την καθαριότητα από τις γύρω επιφάνειες Πριν φτάσετε στο τζάμι ελέγξτε για τυχόν έντομα και ιστούς αράχνης και καθαρίστε τα προσεκτικά. Μπορείτε να τυλίξετε μια λεπτή πετσέτα γύρω από ένα κατσαβίδι για να φτάσετε και τις πιο δύσκολα προσβάσιμες επιφάνειες. Καθάρισμα με ηλεκτρική σκούπα Στη συνέχεια πάρτε την και περάστε όλο το παράθυρο προσεκτικά για να απομακρυνθούν σκόνες και χώματα. Αυτή η ολική καθαριότητα δεν είναι απαραίτητο να γίνεται κάθε φορά που καθαρίζετε τα τζάμια σας, αλλά μπορείτε να την κάνετε μια φορά τον χρόνο. Επιλέξτε μια συννεφιασμένη μέρα για να καθαρίσετε τα παράθυρά σας Προχωρήστε στο τζάμι Για να καθαρίσετε καλά το τζάμι σας ρίξτε σπρέι καθαρισμού και στη συνέχεια σκουπίστε με ένα πανάκι που δεν αφήνει χνούδι. Καθαρίστε με οριζόντιες κινήσεις. Επαναλάβετε τη διαδικασία και στο εξωτερικό..