888 Αυτή είναι η οικογένεια που αγνοείται στην Κρήτη | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Αυτή είναι η οικογένεια που αγνοείται στην Κρήτη

Αυτή είναι η οικογένεια που αγνοείται στην Κρήτη

Κορυφώνεται η αγωνία για την ανεύρεση των τεσσάρων ατόμων που επέβαιναν στο αυτοκίνητο, το οποίο παρασύρθηκε σε «ιρλανδική διάβαση» του Γεροποτάμου στη Μεσσαρά Ηρακλείου.

Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη

Το απόγευμα οι έρευνες επεκτάθηκαν και στην εκβολή του Γεροποτάμου, μετά την ανεύρεση ενός εξαρτήματος το οποίο ανήκει σε αυτοκίνητο ίδιου τύπου με εκείνο που χάθηκε.

Παράλληλα, εκσκαφείς και γερανός μέχρι που νύχτωσε ερευνούσαν και σε σημείο του ποταμού σε απόσταση περίπου 150 μέτρων από το σημείο που παρασύρθηκε το αυτοκίνητο. Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής σε εκείνο το σημείο υπάρχουν «κολύμπες» με βάθος και πέντε μέτρων και στο παρελθόν σε εκείνο το σημείο είχαν βρεθεί οχήματα που είχαν παρασυρθεί από τα νερά του ποταμού.

Στο σημείο των ερευνών ήταν και ο πατέρας του 29χρονου από τον Άγιο Νικόλαο, που επέβαινε στο αυτοκίνητο.

«Ακόμα ελπίζουμε», είπε ο κ. Μανώλης Γιαννακάκης στους δημοσιογράφους, ενώ ανέφερε ότι το ζευγάρι, ο γιος του και η 30χρονη σύζυγός του έφυγαν το μεσημέρι του Σαββάτου (16/02) από τον Άγιο Νικόλαο για να πάνε σε γάμο στη Μεσσαρά Ηρακλείου, αφήνοντας στον ίδιο και την γυναίκα του το έξι μηνών μωρό τους.

Στη συνέχεια πέρασαν από τις Αρχάνες και αφού πήραν την 21χρονη αδελφή της 30χρονης, καθώς και την 58χρονη μητέρα της, συνέχισαν για την Μεσσαρά.

Μάλιστα, μέχρι τα μεσάνυχτα ήταν σε συνεχή τηλεφωνική επικοινωνία με την 30χρονη, καθώς το μωράκι ήταν άρρωστο και η επικοινωνία δεν συνεχίστηκε όταν το έξι μηνών μωρό ησύχασε και κοιμήθηκε.

Υπενθυμίζεται πως η οδηγός του αυτοκινήτου τηλεφώνησε στο 100 στις 00:52 λέγοντας «ελάτε γιατί πνιγόμαστε», με την κλήση να διαρκεί 13 δευτερόλεπτα, ενώ στις 0:55 τηλεφώνησε στην Αστυνομία και ο σύζυγος της, αναφέροντας ότι βρίσκονται κοντά σε κέντρο της περιοχής, «σώστε μας, γιατί θα πνιγούμε», είπε στους αστυνομικούς, με την κλήση να διαρκεί 52 δευτερόλεπτα.

Οι έρευνες θα συνεχιστούν όλη την νύχτα από τις όχθες του ποταμού, με την ελπίδα πως σταδιακά η στάθμη του νερού θα κατέβει και οι διασώστες θα μπορέσουν να ερευνήσουν και την κοίτη του.

newsbeast.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Δείτε επίσης

ΕΚΤΑΚΤΟ: Εθνικιστικό παραλήρημα από την Άγκυρα – Μπαχτσελί: «Θα σας βυθίσουμε όπως σας ρίξαμε στη θάλασσα της Σμύρνης»

Έχουν ξεφύγει εντελώς στην Άγκυρα καθώς η επιθετική ρητορική και οι προκλητικές ενέργειες έχουν ξεπεράσει …