888 Αυτή Είναι η Φθινοπωρινή Τροφή που Καίει το Λίπος και Μειώνει την Κυτταρίτιδα! | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / TIPS / Αυτή Είναι η Φθινοπωρινή Τροφή που Καίει το Λίπος και Μειώνει την Κυτταρίτιδα!

Αυτή Είναι η Φθινοπωρινή Τροφή που Καίει το Λίπος και Μειώνει την Κυτταρίτιδα!

Το φθινόπωρο είναι εδώ για τα καλά και εσείς δεν έχετε χάσει ακόμα τα κιλά των διακοπών ή απλά θέλετε να χάσετε μερικά ακόμα για να νιώθετε πιο άνετα στα καινούργια σας φθινοπωρινά ρούχα.

Η σωστή διατροφή και η άσκηση παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο και σίγουρα θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τα αποτελέσματα που θέλετε γρήγορα.

Υπάρχουν, όμως, και κάποια tips που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα ακόμα πιο γρήγορα.

Ένα από αυτά είναι η ένταξη της τσουκνίδας στη διατροφή σας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βάλετε την τσουκνίδα στην καθημερινότητά σας. Μπορείτε κάλλιστα να την βάλετε σε σαλάτες, σούπες και πίτες αλλά ο πιο ιδανικός και γρήγορος τρόπος να την καταναλώσετε είναι σε μορφή ροφήματος.

Αυτή Είναι η Φθινοπωρινή Τροφή που Καίει το Λίπος και Μειώνει την Κυτταρίτιδα!

Το αφέψημα από τσουνίδα θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος.

Για να φτιάξετε το τέλειο αφέψημα με βασικό συστατικό την τσουκνίδα θα χρειαστείτε:

  • μερικά ξερά φύλλα τσουκνίδας
  • νερό

Ξεκινήστε βράζοντας το νερό. Μόλις βράσει βάλτε το στο φλιτζάνι και προσθέστε μερικά φύλλα τσουκνίδας. Σκεπάστε με ένα πιατάκι το φλιτζάνι και πιείτε το αφέψημά σας μετά από πέντε λεπτά.

Η τσουκνίδα είναι ιδανική για την απώλεια βάρους και βοηθάει επίσης στην μείωση της κυτταρίτιδας.

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

5 Ενδιαφέροντα Πράγματα που Μπορείτε να Κάνετε με την Φλούδα από Ένα Λεμόνι

Αλήθεια, έχετε αναρωτηθεί τι μπορείτε να κάνετε με τη φλούδα από ένα λεμόνι; Εμείς σας έχουμε 5 ιδιαίτερα ενδιαφέροντα πράγματα που θα βάλουν τη ζωή σας σε τάξη. Το αγαπημένο μας λεμόνι που είναι και μυρωδάτο αποτελεί πλούσια πηγή θρεπτικών συστατικών για τον ανθρώπινο οργανισμό και πολύτιμος σύμμαχο στους τομείς της ομορφιάς και της καθαριότητας. Καθαριστική δύναμη Οι φλούδες από τα διάφορα εσπεριδοειδή και κυρίως από το λεμόνι έχουν ισχυρή καθαριστική δύναμη. Αν θέλετε να φτιάξετε ένα μοναδικό καθαριστικό που να έχει ως βάση τις φλούδες του λεμονιού δεν έχετε παρά να εμποτίσετε μερικές φλούδες με λευκό ξίδι για 1 εβδομάδα. Στη συνέχεια και αφού οι φλούδες είναι εμποτισμένες με το ξίδι προσθέστε ίση ποσότητα νερού και έχετε ένα για το πάτωμα και όλες τις επιφάνειες. Η ισχυρή καθαριστική δράση του φλοιού του λεμονιού μπορεί να βρει εφαρμογή σε διάφορα σημεία του νοικοκυριού. Αρωματικό χώρου Τοποθετείστε τις φλούδες του λεμονιού σε μια κατσαρόλα και αφήστε τις να σιγοβράσουν. Τα φυ..