Ροή Ειδήσεων
Αρχική / TIPS / Αυτή η Απόχρωση του Γκρι είναι Πολύ στη Μόδα Φέτος!

Αυτή η Απόχρωση του Γκρι είναι Πολύ στη Μόδα Φέτος!

Αν είστε ένθερμοι υποστηρικτές της λιτής και αυστηρής διακόσμησης δίχως περιττά αντικείμενα και πολύπλοκες συνυπάρξεις χρωμάτων τότε τα όσα ακολουθούν για το βιομηχανικό γκρι θα τα λατρέψετε.

Το βιομηχανικό στιλ μοιάζει να έχει κερδίσει πολλούς οπαδούς τα τελευταία χρόνια και αυτό, σίγουρα, δεν είναι τυχαίο.

Πράγματα που προέρχονται ή προορίζονται για βιομηχανικούς χώρους ή ακόμη περισσότερο αντικείμενα που η αισθητική τους παραπέμπει στους χώρους αυτούς θεωρούνται ως τα καταλληλότερα για τη διακόσμηση του σπιτιού.

Ποιο άλλο όμως χρώμα πέραν του γκρι θα μπορούσε να ήταν το περισσότερο συνυφασμένο με το βιομηχανικό στιλ;

Μάλλον κανένα αφού το χρώμα αυτό έχει τη δύναμη να αποδώσει καλύτερα το ύφος και κυρίως την αισθητική του βιομηχανικού στιλ.

Αυτή η Απόχρωση του Γκρι είναι Πολύ στη Μόδα Φέτος!

Λιτές και αυστηρές γραμμές ακολουθούνται σε όλους τους χώρους του σπιτιού και της διακόσμησης ενώ τα λιγοστά έπιπλα και οι ανοιχτοί χώροι είναι τα σημεία αναγνώρισης του βιομηχανικού ύφους.

Για να εντάξετε το βιομηχανικό γκρι στη διακόσμησή σας είναι μια υπόθεση απλή καθώς θα χρειαστεί μονάχα να το πάρετε απόφαση. Τα υπόλοιπα είναι εύκολα γιατί οι επιλογές για την εφαρμογή του στο σύνολο των χώρων του σπιτιού είναι αμέτρητες.

Αυτά που θα πρέπει να θυμάστε είναι πως τα κύρια χαρακτηριστικά του βιομηχανικού στιλ, ως προς το σύνολο της προσέγγισης, είναι το γκρι χρώμα και οι λιτές – αυστηρές γραμμές.

Κουζίνα Μια κουζίνα που αισθητικά ανήκει σε αυτό το στιλ τα έπιπλά της δεν μπορούν να παρουσιάζουν καμπύλες και οι επιφάνειές τους να έχουν περίτεχνα σκαλίσματα. Τα πόμολα, ωστόσο, στα καπάκια των ντουλαπιών της κουζίνας, παραπέμπουν περισσότερο σε απλές λαβές που μοιάζουν με τμήματα από μεταλλικούς σωλήνες ή ακόμη και από λωρίδες δέρματος που έχουν το σχήμα λαβής. Οι σταθερές επιφάνειες τόσο του πάγκου της κουζίνας όσο και της πλάτης αυτού συνηθίζεται να καλύπτονται με και τα παλαιάς κοπής τετραγωνισμένα πλακάκια.

Αυτή η Απόχρωση του Γκρι είναι Πολύ στη Μόδα Φέτος!

Βάψτε με ένα γκρι της επιλογής σας τα ντουλάπια της κουζίνας και κρατήστε λευκές τις υπόλοιπες σταθερές επιφάνειες αυτής. Χρησιμοποιήστε απλά ντουί με λάμπες αντί για φωτιστικά.

Διαβάστε ακόμα:

Καθιστικό H αυστηρότητα στο ύφος της διακόσμησης ενός βιομηχανικού γκρι καθιστικού είναι πολλές φορές αδιαπραγμάτευτη. Οι πολυτέλειες σε αυτό το διακοσμητικό στιλ θεωρούνται όχι μόνο περιττές αλλά και άκρως απαγορευτικές. Τα υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένο το κτίριο (μπετόν, μέταλλο, ξύλο), συνήθως, παραμένουν γυμνά ή απλώς με ένα χρώμα τονίζεται η ύπαρξη και η υφή τους. Το χρώμα που αποτελεί την πρώτη επιλογή φυσικά είναι το γκρι. , αν δεν είναι brutal απλές κατασκευές με μια δόση χρηστικής άνεσης, κινούνται σε λιτές και αυστηρές γραμμές.

Αυτή η Απόχρωση του Γκρι είναι Πολύ στη Μόδα Φέτος!

Με το γκρι να αποτελεί το μοναδικό χρώμα για σχεδόν όλες τις επιφάνειες του καθιστικού σας χρησιμοποιήστε μερικές μικρές πινελιές χρώματος για να σπάσετε την ομοιογένεια. .

Υπνοδωμάτιο Τίποτε δεν μπορεί να σπάσει την απλή και αυστηρή προσέγγιση του βιομηχανικού στιλ. Ακόμη και στο χώρο του υπνοδωματίου, όπου η χαλάρωση και ηρεμία αποτελεί τη νούμερο ένα επιθυμία όλων, το γκρι καταφέρνει να τα συνδυάσει με τρόπο περίεργο και αξιοθαύμαστο. Οι μεταλλικές κατασκευές και γενικότερα το χωρίς επεξεργασία μέταλλο, εναλλακτικά πολλές φορές και σε μαύρη απόχρωση, αποτελεί μια μεγάλη αδυναμία για τους υποστηρικτές του βιομηχανικού στιλ. Μεγάλες επιφάνειες καλύπτονται και πάλι από μια γκρι απόχρωση ενώ λευκές ή/και μαύρες αποχρώσεις κάνουν μια δυναμική παρουσία.

Αυτή η Απόχρωση του Γκρι είναι Πολύ στη Μόδα Φέτος!

Πέραν της γκρι αποχρώσεως των τοίχων χρησιμοποιήστε μαύρα λευκά είδη και συνδυάστε τα με κάποια εξίσου μαύρα μεταλλικά στοιχεία, μέσα στο χώρο, όπως για παράδειγμα κομοδίνα, επιτραπέζια φωτιστικά ή ακόμη μια μεταλλική μεσοτοιχία, αν αυτό είναι εφικτό.

Μπάνιο Την πιο λιτή προσέγγιση, όσον αφορά την επίπλωση, θα αντικρίσει κανείς σε ένα μπάνιο «ταγμένο» στο ύφος του βιομηχανικού στιλ. Ακόμη και σε αυτή την περίπτωση τίποτε δεν μπορεί να διαταράξει την λιτότητα και την φιλοσοφία του «τίποτε παραπάνω απ’ όσα πραγματικά χρειάζονται». Οι επιφάνειες των τοίχων του μπάνιου συνήθως δεν έχουν κάποια ειδική επεξεργασία με το ξεκαλουπωμένο μπετόν να κυριαρχεί τις περισσότερες των περιπτώσεων. Εναλλακτικά τσιμεντοκονία σε γκρι αποχρώσεις ή μακρόστενα λευκά πλακάκια καλύπτουν περιμετρικά τους τοίχους του μπάνιου ή μέρος αυτών. Πέραν των ειδών υγιεινής, μεταλλικές κατασκευές σε γκρι απόχρωση αντικαθιστούν τα κλασικά έπιπλα μπάνιου προσφέροντας τον απαραίτητο για το χώρο αποθηκευτικό μέρος. .

Αυτή η Απόχρωση του Γκρι είναι Πολύ στη Μόδα Φέτος!

Περάστε μια γκρι απόχρωση στα έπιπλα του μπάνιου σας και αντικαταστήστε τα φωτιστικά σώματα αυτού με επίτοιχες μεταλλικές απλίκες εξωτερικού χώρου δεξιά και αριστερά του καθρέπτη πάνω από το νιπτήρα.

Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, οι επιλογές για την υιοθέτηση του βιομηχανικού γκρι στη διακόσμηση του σπιτιού υπό το ύφος του βιομηχανικού στιλ είναι αμέτρητες. Αναζητήστε τα κατάλληλα διακοσμητικά αντικείμενα, ανάλογα με το χώρο σας, και εντάξτε τα στη διακόσμησή σας αρκεί πάντα η απόχρωσή τους να είναι ή να γίνεται γκρι.

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

Αόρατα Παράθυρα με 3 Μόνο Κινήσεις!

Μπορεί να σας έχουμε δώσει αρκετές λύσεις για το πώς να καθαρίζετε τα τζάμια σας αλλά τώρα είναι η ώρα να μάθετε τον σωστό τρόπο για να καθαρίζετε τα παράθυρά σας. Ξεκινήστε την καθαριότητα από τις γύρω επιφάνειες Πριν φτάσετε στο τζάμι ελέγξτε για τυχόν έντομα και ιστούς αράχνης και καθαρίστε τα προσεκτικά. Μπορείτε να τυλίξετε μια λεπτή πετσέτα γύρω από ένα κατσαβίδι για να φτάσετε και τις πιο δύσκολα προσβάσιμες επιφάνειες. Καθάρισμα με ηλεκτρική σκούπα Στη συνέχεια πάρτε την και περάστε όλο το παράθυρο προσεκτικά για να απομακρυνθούν σκόνες και χώματα. Αυτή η ολική καθαριότητα δεν είναι απαραίτητο να γίνεται κάθε φορά που καθαρίζετε τα τζάμια σας, αλλά μπορείτε να την κάνετε μια φορά τον χρόνο. Επιλέξτε μια συννεφιασμένη μέρα για να καθαρίσετε τα παράθυρά σας Προχωρήστε στο τζάμι Για να καθαρίσετε καλά το τζάμι σας ρίξτε σπρέι καθαρισμού και στη συνέχεια σκουπίστε με ένα πανάκι που δεν αφήνει χνούδι. Καθαρίστε με οριζόντιες κινήσεις. Επαναλάβετε τη διαδικασία και στο εξωτερικό..

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
kontasas.gr
Ότι αφορά τον πολίτη