888 Αυτή η Χώρα Ανακηρύχθηκε για 3η Συνεχόμενη Χρονιά ως η Καλύτερη Χώρα στον Κόσμο | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / TIPS / Αυτή η Χώρα Ανακηρύχθηκε για 3η Συνεχόμενη Χρονιά ως η Καλύτερη Χώρα στον Κόσμο

Αυτή η Χώρα Ανακηρύχθηκε για 3η Συνεχόμενη Χρονιά ως η Καλύτερη Χώρα στον Κόσμο

Μήπως ήρθε η ώρα να την γνωρίσετε και από κοντά;

Τα τελευταία τρία χρόνια είχαν γίνει έρευνες με συμμετέχοντες πάνω από είκοσι χιλιάδες άτομα από όλο τον κόσμο. Αυτοί αξιολόγησαν πάνω από 80 χώρες λαμβάνοντας υπόψιν τους κάποια στοιχεία όπως είναι η εκπαίδευση, η διασκέδαση και η ποιότητα ζωής γενικότερα.

Και παρόλο που κάποιες χώρες ανέβηκαν επίπεδα από πέρυσι -όπως η Ιαπωνία, η Κίνα και η Κροατία- κάποια πράγματα δεν άλλαξαν καθόλου.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Ελβετία ψηφίστηκε ως η καλύτερη χώρα στον κόσμο χάρη στις καινοτομίες της κυβέρνησής της, στο συνεχώς αναπτυσσόμενο σύστημα υγείας και στον ποιοτικό τρόπο ζωής.

Δείτε, όμως, ποιες άλλες χώρες συμπληρώνουν τη δεκάδα.

10. Γαλλία Η Γαλλία είναι από τις χώρες που έχουν πολύ πλούσια ιστορία και αυτός είναι ο λόγος που δεν λείπει ποτέ από τη λίστα με τις καλύτερες χώρες στον κοσμο.

Η Γαλλία βρίσκεται στην 10η θέση.

9. Νορβηγία Είναι πανέμορφη και μάλιστα ήρθε τέταρτη σε ό,τι αφορά την ποιότητα ζωής.

8. ΗΠΑ Ψηφίστηκε ως η πιο ισχυρή χώρα στον κόσμο ενώ βρέθηκε σε υψηλή θέση σε ό,τι αφορά την κουλτούρα της.

7. Αυστραλία Στην 7η θέση βρέθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η πανέμορφη Αυστραλία ενώ είναι μια από τις καλύτερες χώρες όπου μπορεί κανείς να ταξιδέψει μόνος του.

6. Σουηδία Θεωρείται μια από τις καλύτερες χώρες για οικογένεια.

Η Σουηδία βρέθηκε στην 6η θέση.

5. Αγγλία Βρίσκεται σε πολύ υψηλή θέση στη λίστα λόγω του εκπαιδευτικού της συστήματος και λόγω του ότι εκεί βρίσκονται μερικά από τα καλύτερα πανεπιστήμια παγκοσμίως.

4. Γερμανία Η Γερμανία είναι ιδανική για διασκέδαση και αυτός είναι και ο λόγος που βρίσκεται στη δεύτερη θέση σε ό,τι αφορά αυτό το κομμάτι.

3. Καναδάς Βρίσκεται στην κορυφή της λίστας σε ό,τι αφορά την ποιότητα ζωής και μάλιστα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Ο Καναδάς βρέθηκε στην 3η θέση.

2. Ιαπωνία Την λατρεύουν οι τουρίστες και δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη λίστα.

1. Ελβετία Αξίζει να την επισκεφτείτε για να δείτε και εσείς από κοντά για ποιο λόγο κερδίζει συνεχώς τα 3 τελευταία χρόνια.

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

Αόρατα Παράθυρα με 3 Μόνο Κινήσεις!

Μπορεί να σας έχουμε δώσει αρκετές λύσεις για το πώς να καθαρίζετε τα τζάμια σας αλλά τώρα είναι η ώρα να μάθετε τον σωστό τρόπο για να καθαρίζετε τα παράθυρά σας. Ξεκινήστε την καθαριότητα από τις γύρω επιφάνειες Πριν φτάσετε στο τζάμι ελέγξτε για τυχόν έντομα και ιστούς αράχνης και καθαρίστε τα προσεκτικά. Μπορείτε να τυλίξετε μια λεπτή πετσέτα γύρω από ένα κατσαβίδι για να φτάσετε και τις πιο δύσκολα προσβάσιμες επιφάνειες. Καθάρισμα με ηλεκτρική σκούπα Στη συνέχεια πάρτε την και περάστε όλο το παράθυρο προσεκτικά για να απομακρυνθούν σκόνες και χώματα. Αυτή η ολική καθαριότητα δεν είναι απαραίτητο να γίνεται κάθε φορά που καθαρίζετε τα τζάμια σας, αλλά μπορείτε να την κάνετε μια φορά τον χρόνο. Επιλέξτε μια συννεφιασμένη μέρα για να καθαρίσετε τα παράθυρά σας Προχωρήστε στο τζάμι Για να καθαρίσετε καλά το τζάμι σας ρίξτε σπρέι καθαρισμού και στη συνέχεια σκουπίστε με ένα πανάκι που δεν αφήνει χνούδι. Καθαρίστε με οριζόντιες κινήσεις. Επαναλάβετε τη διαδικασία και στο εξωτερικό..