Επικαιρότητα

Αυτοί τους πληρώνουν! ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ! Να γίνει ΤΩΡΑ έρευνα και στην Ελλάδα – ΒΙΝΤΕΟ «ΒΟΜΒΑ»

ΑΓΡΙΟ ΤΑΪΣΜΑ! Ποιός βουλευτής στην ελληνική βουλή θα βγει μπροστά για να μάθει ο λαός τι και αν συμβαίνει κάτι, καθώς οι ίδιες εταιρείες δίνουν βροντερό «παρών» και εδώ;;;

Η πολιτικός του κόμματος «DieLinke» στην Γερμανία, Sahra Wagenknecht, αναφέρεται στην επιρροή των πολυεθνικών στην γερμανική πολιτική, πετώντας βόμβες, καθώς πλέον ο πλανήτης βρίσκεται στην εποχή των αποκαλύψεων. Είναι τόσο αποκαλυπτική η βουλευτής, που εύλογα κάποιος ζητά να ξεκινήσει έλεγχος και στην Ελλάδα, η οποία ακολουθεί την ίδια -ή και ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ- πολιτική επιβολής των εμβολίων με την Γερμανία.

Η Wagenknecht κάνει λόγο για μεγάλη ποικιλία εταιρειών που εμπλέκονται στην πολιτική αυτή την τιγμή, μεταξύ αυτών η PFIZER και η MICROSOFT του BILL GATES και εξηγεί διεξοδικά τις δωρεές σε πολιτικά κόμματα, συνέδρια κομμάτων και τις λεγόμενες συμβάσεις συμβούλων.

«Το εκλογικό έτος 2021, οι μεγάλες εταιρικές δωρεές σε μεμονωμένα κόμματα υπερπενταπλασιάστηκαν», τονίζει και προσθέτει:

«Το τελευταίο συνέδριο του κόμματος SPD, στο οποίο επιβεβαιώθηκε η συμφωνία συνασπισμού κυβέρνησης – έγινε με χορηγία της Pfizer. (…) Επίσης, (χρήματα δίνει) η DocMorris, και φυσικά η Microsoft, μια εταιρεία που επωφελείται πολύ από τα μέτρα για τον κορωνοϊό»

«Αλλά οι εταιρείες δεν δωροδοκούν μόνο κόμματα, έχει γίνει πλέον σύνηθες να λαμβάνουν δωρεές ακόμη και οι ομοσπονδιακές αρχές. Τα υπουργεία λαμβάνουν δωρεές από εταιρείες. Στην τελευταία νομοθετική περίοδο, ο κύριος αποδέκτης δωρεών από εταιρείες ήταν το Υπουργείο Υγείας του Jens Spahn. Φυσικά, αν μπορώ να αγοράσω ολόκληρο το υπουργείο, αυτό είναι πολύ καλύτερο από το να χρηματοδοτήσω απλώς το κόμμα», υπογραμμίζει η Γερμανίδα πολιτικός και καταλήγει:

«Επίσης σχετικά νέα είναι η χρήση εξωτερικών συμβούλων, οι περισσότεροι από τους οποίους ανήκουν σε μεγάλες εταιρείες όπως η McKinsey ή η PWC. Οι πολιτικοί μερικές φορές πληρώνουν ακόμη και για την παροχή συμβουλών και επιρροής από λομπίστες. Αυτά είναι τα λεγόμενα συμβόλαια συμβούλων (…). Μόνο στην τελευταία νομοθετική περίοδο, περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο χρήματα φορολογουμένων διοχετεύτηκαν σε λεγόμενες εταιρείες συμβούλων. (.. .) Αυτό σημαίνει ότι το κράτος πληρώνει για αυτό που το συμβουλεύουν άτομα που ασκούν όντως λόμπι για ορισμένες εμπορικές επιχειρήσεις και τους κύριους πελάτες τους».

Λοιπόν;;; ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ;;; ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ Η WAGENKNECHT;;; ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ;;;

Δείτε:

 

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock