“ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟ@ΣΤΗ, ΤΟΝ ΚΑΡΙΟΛΗ, ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΘΑΝΩ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ…”.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ. Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ, ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΣ ΝΙΚΑΣ, ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΙ ΣΚΑΙΟΤΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΤΟΝ “ΑΕΡΑ”. ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΤΟΥ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ, ΓΥΦΤΟΙ…(ΒΙΝΤΕΟ)

Από φίλο αναγνώστη- εκ των χιλιάδων που επικοινωνούν μαζί μας- καθημερινά- και στέλνουν πληροφορίες, καταγγελίες και πολύ σοβαρές ειδήσεις και αποκαλύψεις (πολλές αφορούν και το πρωθυπουργικό περιβάλλον), λάβαμε τα εξής στο email μας:
” Εύχομαι Καλή Χρονιά με υγεία.
Στα παρακάτω βιντεάκια το επίπεδο των εκλεκτών του Κυριάκου Μητσοτάκη για την περιφέρεια πελοποννήσου …
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου του Κυριάκου Μητσοτάκη, o Παναγιώτης Νίκας, βρίζει κατά τη διάρκεια του περιφερειακού συμβουλίου με φράσεις “ο πούστης ο καριόλης” είναι στο 45:43

Μια βδομάδα πριν ο πρόεδρος του στο περιφερειακό συμβούλιο ο  Σγάντζος αποκαλεί πολιτικό του αντίπαλο “παλιόπαιδο και ελεεινό”

 

Μετά από αυτά ένα μπορούμε να πούμε: Όλοι οι άνθρωποι του Μαξίμου και οι εκλεκτοί τους, εκτός από πολιτικό ήθος, διδάσκουν και δημόσια συμπεριφορά. Στην κρίση σας, ειδικά όσοι τους ψηφίσατε και τους κάνατε κυβέρνηση.

 

πηγη

realhosting
loading...

Απάντηση