888 Αυτός ο Φωτογράφος Έχει Ένα από τα Ομορφότερα Καθιστικά που Έχουμε Δει! | Kontasas
Αρχική / TIPS / Αυτός ο Φωτογράφος Έχει Ένα από τα Ομορφότερα Καθιστικά που Έχουμε Δει!

Αυτός ο Φωτογράφος Έχει Ένα από τα Ομορφότερα Καθιστικά που Έχουμε Δει!

Οι φωτογραφίες του ρίχνουν φως στον ευφάνταστο και πολύχρωμο κόσμο του και αυτός ο κόσμος αποκαλύπτεται και στο γραφείο του στο Λος Άντζελες. Ο φωτογράφος Gray Malin εμπνέει τους λάτρεις της φωτογραφίας εδώ και αρκετά χρόνια γι αυτό και δεν αποτελεί έκπληξη πως το καθιστικό του είναι εξίσου ονειρικό.

Μετά την αγορά του σπιτιού του το 2017, μεγέθους 430τμ, ο Malin ανέλαβε να φέρει εις πέρας ένα από τα μεγαλύτερα διακοσμητικά projects: την ανανέωση του καθιστικού του. Η διακόσμηση του χώρου πριν την ανακαίνιση ήταν απλή: δύο μεγάλοι λευκοί καναπέδες που συνδυάζονταν με μερικά έπιπλα που είχε φέρει από το προηγούμενο σπίτι του. Δεν ήταν κι άσχημο, αλλά του έλειπε η προσωπικότητα. Από πού θα μπορούσε να εμπνευστεί ένας φωτογράφος για να ανακαινίσει τον χώρο του; Από τα έργα τέχνης φυσικά. Και αυτά τα έργα τέχνης δεν είναι άλλα από τις φωτογραφίες. Για να δείτε το μαγευτικό καθιστικό κάντε κλικ στην παρακάτω φωτογραφία!

Έτσι ήταν ο χώρος πριν την ανακαίνιση. Οι δύο λευκοί καναπέδες και ο εντυπωσιακός πολυέλαιος είναι κάθε άλλο παρά άσχημα. Ωστόσο λείπει η προσωπικότητα.
Μετά την ανακαίνιση το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Τα μοναδικά κομμάτια και χρώματα συνδυάστηκαν εξαιρετικά και διαμόρφωσαν έναν χώρο που έχει λίγη από τη λάμψη του Χόλυγουντ, αλλά ταυτόχρονα είναι άνετος και ζεστός.
Τα παράθυρα που εκτείνονται από το πάτωμα ως το ταβάνι προσφέρον θέα στη φύση. Από εκεί εμπνεύστηκε ο φωτογράφος και έβαλε τα φυτά και μέσα στον χώρο.
Όλη η σύνθεση είναι εμπνευσμένη από τις φωτογραφίες της τελευταίας του κολεξιόν με τίτλο «Gray Malin at the Coral Casino Beach».
Τα διακοσμητικά στοιχεία είναι μοναδικά στο είδος τους και φέρνουν υφές και χρώματα στον χώρο δημιουργώντας ένα πραγματικά φιλικό περιβάλλον.
Τα ράφια κάτω από τις εντυπωσιακές φωτογραφίες φτιάχτηκαν για να φιλοξενήσουν μερικά από τα διακοσμητικά αντικείμενα που ο Malin έχει συλλέξει από τα πολλά ταξίδια του.
Όπως ο ίδιος ομολογεί επιδίωξε να διαλέξει κομμάτια που είναι εντυπωσιακά και που φέρνουν αρμονία, αλλά και το στοιχείο της έκπληξης. Φαίνεται πως το πέτυχε!
Ο Grey Malin φωτογραφίζεται στο υπέροχο καθιστικό του παρέα με τον σκύλο του.
Δεν θα μπορούσε φυσικά να μην φωτογραφηθεί μπροστά από τις καταπληκτικές φωτογραφίες του που είναι το βασικό διακοσμητικό στοιχείο αυτού του υπέροχου χώρου.

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

10 Εύκολες Διακοσμητικές Ιδέες που θα Μεταμορφώσουν τον Χώρο σας!

Αν είστε έτοιμοι για μια διακοσμητική αλλαγή στο σπίτι σας αλλά τα οικονομικά σας είναι …