888 Αυτό Είναι το Μυστικό της Martha Stewart για το πιο Νόστιμο Σάντουιτς και της το Έμαθε ο Snoop Dog! | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / TIPS / Αυτό Είναι το Μυστικό της Martha Stewart για το πιο Νόστιμο Σάντουιτς και της το Έμαθε ο Snoop Dog!

Αυτό Είναι το Μυστικό της Martha Stewart για το πιο Νόστιμο Σάντουιτς και της το Έμαθε ο Snoop Dog!

Η Martha Stewart ξέρει καλύτερα από τον καθένα να φτιάχνει πεντανόστιμα σάντουιτς. Αλλά ο Snoop Dog ήταν αυτός που της έμαθε το απόλυτο μυστικό που μπορεί να απογειώσει πραγματικά ένα σάντουιτς.

Το μυστικό κρύβεται στη μαγιονέζα και πιο συγκεκριμένα στη μαγιονέζα με μπέικον.

Τι ακριβώς είναι η μαγιονέζα μπέικον;

Είναι ακριβώς αυτό που λέει η φράση. Μαγιονέζα με μπέικον μέσα της. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρίξετε μαγιονέζα μέσα σε ένα μπολάκι και να ψιλοκόψετε μέσα σε αυτό και μπέικον. Ανακατέψτε καλά και η μαγιονέζα μπέικον είναι έτοιμη.

Αυτό Είναι το Μυστικό της Martha Stewart για το πιο Νόστιμο Σάντουιτς και της το Έμαθε ο Snoop Dog!

Η Μartha Stewart σας δίνει τη συνταγή για το τέλειο σάντουιτς.

Η ίδια η Martha Stewart έχει πει σχετικά: «Είναι πιο εύκολο να ψιλοκόψεις μπέικον και να απλώσεις την μπεϊκονέζα στο σάντουιτς παρά να βάλεις λωρίδες μπέικον σε αυτό».

Ποια είναι η διαφορά από το να βάλετε στο σάντουιτς λωρίδες μπέικον;

Ένα σάντουιτς με λωρίδες μπέικον είναι πιο δύσκολο στο μάσημα και στο φάγωμα γιατί τα μεγάλα κομμάτια μπέικον τείνουν να φεύγουν από τη θέση τους. Έτσι καταλήγετε να τρώτε ένα σάντουιτς χωρίς μπέικον στο εσωτερικό του.

Αυτό Είναι το Μυστικό της Martha Stewart για το πιο Νόστιμο Σάντουιτς και της το Έμαθε ο Snoop Dog!

Το αποτέλεσμα θα σας τρελάνει.

Από την άλλη μεριά το ψιλοκομμένο μπέικον μέσα στη μαγιονέζα δεν πρόκειται να σας δημιουργήσει το παραπάνω προβλημα και έτσι θα καταλήξετε να φάτε ένα σάντουιτς που κάθε μπουκιά του θα έχει μπέικον.

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

Αόρατα Παράθυρα με 3 Μόνο Κινήσεις!

Μπορεί να σας έχουμε δώσει αρκετές λύσεις για το πώς να καθαρίζετε τα τζάμια σας αλλά τώρα είναι η ώρα να μάθετε τον σωστό τρόπο για να καθαρίζετε τα παράθυρά σας. Ξεκινήστε την καθαριότητα από τις γύρω επιφάνειες Πριν φτάσετε στο τζάμι ελέγξτε για τυχόν έντομα και ιστούς αράχνης και καθαρίστε τα προσεκτικά. Μπορείτε να τυλίξετε μια λεπτή πετσέτα γύρω από ένα κατσαβίδι για να φτάσετε και τις πιο δύσκολα προσβάσιμες επιφάνειες. Καθάρισμα με ηλεκτρική σκούπα Στη συνέχεια πάρτε την και περάστε όλο το παράθυρο προσεκτικά για να απομακρυνθούν σκόνες και χώματα. Αυτή η ολική καθαριότητα δεν είναι απαραίτητο να γίνεται κάθε φορά που καθαρίζετε τα τζάμια σας, αλλά μπορείτε να την κάνετε μια φορά τον χρόνο. Επιλέξτε μια συννεφιασμένη μέρα για να καθαρίσετε τα παράθυρά σας Προχωρήστε στο τζάμι Για να καθαρίσετε καλά το τζάμι σας ρίξτε σπρέι καθαρισμού και στη συνέχεια σκουπίστε με ένα πανάκι που δεν αφήνει χνούδι. Καθαρίστε με οριζόντιες κινήσεις. Επαναλάβετε τη διαδικασία και στο εξωτερικό..