888 Αυτό Είναι το πιο Εξωτικό Ξενοδοχείο του Κόσμου! | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / TIPS / Αυτό Είναι το πιο Εξωτικό Ξενοδοχείο του Κόσμου!

Αυτό Είναι το πιο Εξωτικό Ξενοδοχείο του Κόσμου!

Ο Bill Bensley είναι ένας διάσημος σχεδιαστής που έχει ως βάση το Bangkok. Έχει σχεδιάσει πάνω από 200 καταλύματα σε 30 χώρες και είναι γνωστός  για τον οραματισμό του και για την ενθάρρυνση που προσφέρει στον κόσμο να σκέφτεται μη-συμβατικά.

Η νέα του δημιουργία είναι το «Capella Ubud» και πρόκειται ουσιαστικά για ένα κατάλυμα με σκηνές που βρίσκεται στο χωριό Keliki στο Bali. Το ιδιαίτερο ξενοδοχείο έκανε το ντεμπούτο του στις 29 Ιουνίου και είναι το πρώτο από τις δύο δημιουργίες του που έχουν ως βάση τις σκηνές.

Αυτό Είναι το πιο Εξωτικό Ξενοδοχείο του Κόσμου!

Το ξενοδοχείο έχει ως βάση τις σκηνές.

«Μεγάλωσα κάνοντας camping σε σκηνές» λέει ο Bensley και δηλώνει πως λατρεύει τις σκηνές ως χαρακτηριστικό ακόμα και των πιο ακριβών ξενοδοχείων, καθώς βγάζουν τους καλεσμένους από την λογική στην οποία έχουν συνηθίσει. Οι σκηνές δεν δημιουργούν την απόλυτη απομόνωση, όπως συμβαίνει με τα δωμάτια των ξενοδοχείων, ούτε είναι απαραίτητα το πιο ήσυχο μέρος του κόσμου, αλλά επιτρέπουν στους επισκέπτες να αλληλεπιδρούν έντονα με τη φύση. Παράλληλα είναι ιδιαίτερα ευέλικτες.

Αυτό Είναι το πιο Εξωτικό Ξενοδοχείο του Κόσμου!

Το τοπίο είναι ονειρικό.

Ο ίδιος δεν ήθελε για το Capella Ubud να είναι άλλο ένα συμβατικό ξενοδοχείο 130 δωματίων (πράγμα που ήταν το αρχικό όραμα του ιδιοκτήτη). «Δεν θα σήμαινε απλώς καταστροφή του δάσους που βρίσκεται εκεί», λέει ο Bensley, «αλλά σε ένα συμβατικό δωμάτιο οι επισκέπτες θα έχαναν το μαγικό πρωινό κονσέρτο που δίνουν τα μπαλινέζικα πουλιά, αλλά και τον ήλιο που ρίχνει τις αχτίδες του στο έδαφος του δάσους».

Αυτό Είναι το πιο Εξωτικό Ξενοδοχείο του Κόσμου!

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να γίνουν ένα με τη φύση.

Έκανε, λοιπόν, την ευσυνείδητη επιλογή της «ελάχιστης παρέμβασης». Ο ίδιος με την ομάδα του έφτιαξαν σκηνές με χειροποίητα ξύλινα πατώματα και έπιπλα. Επίσης δημιούργησαν παραδοσιακές, χειροποίητες, ξύλινες πόρτες του Μπαλί των οποίων η κατασκευή διήρκησε πάνω από ένα χρόνο.

Αυτό Είναι το πιο Εξωτικό Ξενοδοχείο του Κόσμου!

Το ξενοδοχείο είναι ένα με τη φύση.

Ο επισκέπτης θα βρει παντού χαρούμενα μπρούτζινα πιθηκάκια που χρησιμοποιούνται ως διακοσμητικά. Ο σχεδιαστής είπε πως του άρεσε ιδιαίτερα αυτή η ιδέα καθώς κάνει πάντα τους ανθρώπους να γελάνε. «Αυτή είναι η μεγάλη μου ευχαρίστηση στη ζωή… να κάνω τους ανθρώπους χαρούμενους» λέει. «Πολλά ξενοδοχειακά projects παίρνουν τον εαυτό τους πολύ σοβαρά. Ποιο είναι το νόημα; Θέλω τους ανθρώπους να γελάνε, να μαθαίνουν και θυμούνται τα μέρη τα οποία επισκέφθηκαν».

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

Αυτό Είναι το Κλασικό Λάθος που Κάνετε με το Στρώμα σας

Μπορεί να σας το είπαν οι γονείς σας ή ακόμα και η γιαγιά σας. Κατά …